Konkretna rješenja

Vlada Norveške obećala pomoć Gradu Mostaru oko rješavanja komunalnih problema

Kordić je primio direktoricu Odjela za Jugoistočnu Europu Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške Kristin Melsom i višu savjetnicu Odjela Tale Kandal, te zamjenicu šefa misije Norveškog veleposlanstva u BiH Siri Andersen
Gospodarstvo / Ulaganja | 16. 03. 2022. u 15:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Mario Kordić s predstavnicima Vlade Norveške

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić u srijedu je održao sastanak s izaslanstvom Vlade Kraljevine Norveške na kome je predstavio političku situaciju u gradu te naglasio važnost donošenja Izbornog zakona BiH.

Kordić je primio direktoricu Odjela za Jugoistočnu Europu Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške Kristin Melsom i višu savjetnicu Odjela Tale Kandal, te zamjenicu šefa misije Norveškog veleposlanstva u BiH Siri Andersen, priopćeno je iz Grada Mostara.

Tijekom sastanka gradonačelnik se dotaknuo započetih gradskih projekata te stanja u javnim gradskim poduzećima, s naglaskom na sanitarnu deponiju Uborak i Zračnu luku Mostar.

Predstavnici Vlade Norveške složili su se oko važnosti rješavanja svih problema, a posebno komunalnih za koje su dali neka konkretna rješenja i obećali pomoć, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close