Prema ministru Dizdaru

Vlada FBiH želi vratiti ljude i život u Ravno

Načelnik Šimunović je zahvalio ministru Dizdaru na podršci koju je Ministarstvo osiguralo za realizaciju projekata od značaja za stanovništvo u Ravnom.
Gospodarstvo / Ulaganja | 20. 11. 2023. u 15:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Nerin Dizdar posjetio je Općinu Ravno, gdje je s načelnikom Andrijom Šimunovićem razgovarao o potencijalima razvoja povratničkih naselja kroz izgradnju infrastrukture, podršku povratničkoj zajednici, kao i druge vrste suradnje i podrške Ministarstva i Općine.

Ministar Dizdar je naglasio da će Ministarstvo podržati projekte koji će doprinositi poboljšanju kvaliteta života svih stanovnika u Ravnom.

''Država Bosna i Hercegovine treba brinuti o svom stanovništvu u svakom dijelu domovine. Potrebno je da ohrabrimo mlade obitelji, osiguramo neophodne sadržaje i egzistenciju.

Ravno ima ogromne potencijale za razvoj, naročito kada je u pitanju turizam. Tu smo da zajednički procijenimo koji su projekti najneophodniji i od kojih će direktnu korist imati ljudi.

Sa načelnikom Šimunovićem smo razgovarali o projektima koje će Ministarstvo podržati do kraja tekuće godine, a koji se odnose na aktulni javni poziv na kojeg su predstavnici povratnika aplicirali'', kazao je ministar Dizdar.

Načelnik Šimunović je zahvalio ministru Dizdaru na podršci koju je Ministarstvo osiguralo za realizaciju projekata od značaja za stanovništvo u Ravnom.

Istaknuta je dobra suradnja Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica i Općine Ravno.

Kopirati
Drag cursor here to close