''Dobar dan Mostar''

VIDEO | Evo kako napreduju radovi na izgradnji dvorane O. Š. Jakovljevića

Ravnateljica škole Lidija Markotić istaknula je kako će izgradnjom sportske dvorane učenici dobili kvalitetan prostor za izvođenje nastave tjelesnog i zdravstvenog odgoja.
Gospodarstvo / Ulaganja | 13. 04. 2023. u 20:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nakon 20 godina smo došli u situaciju da se radujemo radovima'', rekla je ravnateljica mostarske Osnovne škole Ilije Jakovljevića, Lidija Markotić, za gradski Youtube kanal ''Dobar dan Mostar''

Naime, dugoočekivani radovi na školskoj sportskoj dvorani napreduju pa se svi nadaju da će radovi biti završeni u roku kako bi učenici napokon nastavu pohađali u normalnijim uvjetima.

''Nastava tjelesne kulture se odvija taklo da smo ograničeni prostorom i vremenskim uvjetima. Radi se u atriju školskog dvorišta i u učionicama'', rekla je ravnateljica škole čiji učenici osvajaju brojne medalje na sportskim natjecanjima.

Inače, radovi su započeli u svibnju 2022. godine, a odmah potom u lipnju i zaustavljeni zbog, kako je rečeno za Bljesak.info, "geološkog ispitivanja tla kako bi se mogla definirati dubina iskopa i odrediti statika objekta".

Izvođač radova je ''Hering'' d.d. Široki Brijeg, a ugovorena vrijednost radova je 1.976.130 KM, dok je za nadzor radova vrijedan 10.062 KM zadužena tvrtka ''Radis'' d.o.o. Istočno Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close