Šesta u pet godina

U Čapljini niče nova stambena zgrada

Zanimljivo je kako su za stanove u Čapljini zainteresirani mladi bračni parovi iz Mostara ,Ljubuškog, Čitluka...
Gospodarstvo / Ulaganja | 12. 10. 2017. u 15:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potražnja za stanovima u Čapljini očito proteklih godina diktira stanje na tržištu nekretnina, pa su investitori odlučili ulagati u izgradnju stambenih objekata u ovom gradu na jugu Hercegovine.

Iako je u Čapljini o posljednjih pet godina niklo čak pet stambenih zgrada, a samim tim i više od stotinu stanova, investitori ne staju sa izgradnjom novih objekata.

Početkom listopada započeli su radovi na izgradnju zgrade u naselju Peline, a za samo par dana iskopani su temelji zgrade. Strojevi užurbano rade, a sunčano vrijeme ide u korist radnicima, koji punom parom završavaju pripremne radove.

Jedna od posljednjih izgrađenih zgrada otvorila je vrata stanarima krajem rujna, a u svim zgradama koje su bile građene stanari su stanove kupovali unaprije.

Zanimljivo je istaknuti kako su sve nove zgrade izgrađene u naselju Peline, na ulazu u Čapljinu, te kako su stanovi u svim zgradama prodani u rekordnom roku.

Zanimljiv je i podatak kako za stanove nisu zainteresirani samo Čapljinci. Naime, prema onome što smo doznali od investitora, dosta mladih bračnih parova iz Mostara, Ljubuškog i Čitluka zainteresirano je za stanove u Čapljini.

Kopirati
Drag cursor here to close