Nabavka opreme

Trimuša će se obnavljati, ali kada službenik izađe na teren

U gradskom Proračunu za 2018. stoji stavka 'nabavke opreme' u vrijednosti 5.000 KM, a ta aktivnost pripada grupi projekata 'po nalogu gradonačelnika'.
Gospodarstvo / Ulaganja | 11. 05. 2018. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom ove godine planirana je obnova trim-staze u Mostaru, poznate kao Trimuša.

Naime, u gradskom Proračunu za 2018. stoji stavka 'nabavke opreme' u vrijednosti 5.000 KM, a ta aktivnost pripada grupi projekata 'po nalogu gradonačelnika'.

Kako nam je potvrđeno iz Ureda gradonačelnika, nabavka opreme vršit će se tek nakon što se evidentiraju trenutni nedostatci na Trimuši.

''Kada se iskaže potreba, službenik gradske Uprave će izaći na teren te napraviti zabilješku što je najviše oštećeno. Nakon toga gradonačelnik će raspisati odluku o nabavci opreme'', rečeno je za Bljesak.info iz Grada.

Foto: Bljesak.info / Trimuša

Inače, područje Trimuše često je već godinama izloženo vandalizmu, zubu vremena i nedovoljnoj posvećenosti gradski službi. Tome svjedoče demolirane metalne i drvene konstrukcije, razbacano smeće, nedovoljna osvijetljenost uličnom rasvjetom i zarasli putokazi.

Iz Službe za komunalne poslove i okoliš rečeno je kako se ipak redovito vrši održavanje tog područja.

''Redovito održavanje staze realizira se posredstvom Službe i tu su uključena košenja, uklanjanje samonikle vegetacije, skupljanje otpadaka, pilanje i odvoz suhih, odumrlih stabala'', rekao je šef službe Stjepan Šaravanja za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close