Projekti

Trebinje će osvijetliti sve svoje mostove

Riječ je o projektima za koje je grad Trebinje uradio projektnu dokumentaciju, dok se HET obvezao osigurati novčana sredstva…
Gospodarstvo / Ulaganja | 28. 02. 2024. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Projekt osvjetljenja Arslanagića mosta, Kamenog mosta i mosta Iva Andrića u Trebinju počinje u drugoj polovini ožujka, ukupna vrijednost projekta je 910.000 KM, koje je osiguralo poduzeće "Hidroelektrana na Trebišnjici" (HET).

Osvjetljenja tri prepoznatljiva simbola Trebinja HET je povjerio beogradskoj firmi "Fina Tehno LED" koja ima rok od osam mjeseci da osvijetli mostove.

Riječ je o projektima za koje je grad Trebinje uradio projektnu dokumentaciju, dok se HET obvezao osigurati novčana sredstva s obzirom na to da je riječ o objektima na rijeci Trebišnjici, objavljeno je na Facebook stranici izvršnog direktora za proizvodnju i tehničke poslove ovog poduzeća Ilije Tamindžije.

Kako je istaknuto, tenderom je traženo da izvođač radova osigura petogodišnje jamstvo na sve izvedene radove, ali i da iza sebe ima reference koje ga čine reprezentativnim u ovoj oblasti jer je riječ o važnim projektima za Trebinje.

Projekt osvjetljenja povjeren je inženjeru Milanu Kuliću iz Beograda, koji ima više od 45 godina iskustva u ovoj struci i koji je radio na nekim od najvećih svjetskih projekata.

Na projektima je radio i stručni tim talijanske firme iGuzzini, objavila je Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close