Kolektori

Spremite se: Kreće veliko kopanje u Mostaru!

Zbog radova će doći do izmjene režima prometa te stoga sudionici u prometu trebaju obratiti pažnju na privremenu vertikalnu signalizaciju.
Gospodarstvo / Ulaganja | 20. 11. 2020. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak 23.11.2020. godine, planiran je nastavak radova na izgradnji Glavnog desnoobalnog kolektora, objavio je Grad Mostar.

''Radovi će se izvoditi duž Ulice dr. Ante Starčevića počevši od kružnog toka kod zgrade Mljekara do raskrižja s Ulicom kralja Tomislava (Vrh Avenije), te dalje Ulicom Rudarska do raskrsnice s Ulicom Blajburških žrtava (kod Osnovne škole Ivana Gundulića)'', naveo je Grad.

Zbog radova će doći do izmjene režima prometa te stoga sudionici u prometu trebaju obratiti pažnju na privremenu vertikalnu signalizaciju.

Izvođač radova je HP Investing d.o.o. Mostar, a Nadzorni organ EPTISA (Kraljevina Španjolska) u konzorciju sa Integra d.o.o. (BiH) i Enova d.o.o. (BiH).

''Sredstva za realizaciju predmetnih radova osigurana su dijelom iz sredstava vodoprivrednih naknada HNŽ putom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ, zatim Fonda za zaštitu okoliša FBiH te iz proračuna Grada Mostara'', navedeno je.

Paralelno s radovima izgradnje glavnog desnoobalnog kolektora odvijat će se i radovi na rekonstrukciji raskrižja ulica Rudarska i Kralja Tomislava (vrh Avenije) gdje će se umjesto postojećeg raskrižja izgraditi kružni tok.

Sredstva za ove radove, naveo je Grad, osigurala je Vlada FBiH putem Ministarstva prometa i komunikacija FBiH u iznosu od 500.000 KM.


Kopirati
Drag cursor here to close