Dom za 10 klubova

Sportska dvorana Konjic dobila novi parket

"Prezadovoljni smo onim što je urađeno. Uz sve dosadašnje radove, pregrade, uređenje tribina, zaštitnu oblogu, parket je dao novi izgled i ambijent Sportskoj dvorani", kazao je Elezović.
Gospodarstvo / Ulaganja | 13. 06. 2024. u 21:29 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru aktivnosti kojima Grad Konjic obilježava Dan grada u četvrtak je sportašima i rekreativcima predana na korištenje moderna sportska podloga u Sportskoj dvorani Konjic.

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić je naime izbacivanjem lopte s centra s košarkašicama ŽKK Konjic i ŽKK Play Off označio završetak radova na postavljanju parketa u Sportskoj dvorani Konjic.

"Ovo je jedan novi trenutak u našim nastojanjima da u skladu sa iskazanim potrebama menadžmenta i sportskih klubova unaprijeđujemo sportsku infrastrukturu u Konjicu. Pored do sada provedenih radova na sportskim terenima, postavljanje parketa u Sportskoj dvorani omogućit će našim sportašima kvalitetne treninge, ali i mogućnost organiziranje utakmica i reprezentativnih selekcija, zbog čega smo posebno ponosni", kazao je gradonačelnik Ćatić, čestitajući mladim sportašima i njihovim trenerima Dan grada Konjica.

Direktor JU Sportske dvorane Konjic Adnan Elezović zahvalio je Gradu Konjicu na podršci u ovim aktivnostima.

"Svakodnevno na ovom terenu trenira preko 10 sportskih klubova iz Konjica i igra svoje ligaške utakmice. Sigurno da je ovo veliki pomak što se tiče infrastukture koja će sportašima i rekreativcima pružati kvalitetnije i optimalnije uvjete za njihove aktivnosti. Prezadovoljni smo onim što je urađeno. Uz sve dosadašnje radove, pregrade, uređenje tribina, zaštitnu oblogu, parket je dao novi izgled i ambijent Sportskoj dvorani", kazao je Elezović.

Tijekom svečanosti odigrane su utakmice između ŽKK Konjic i ŽKK Play Offm te KK Konjic i KK Turbina.

Kopirati
Drag cursor here to close