Završetak u roku?

VIDEO | Gradska sportska dvorana u Stocu napreduje po planu

Poseban naglasak stavljen je na prostor ispod tribina, gdje se postavlja zidna keramika, a elektroinstalacije su već uspješno završene.
Gospodarstvo / Ulaganja | 07. 05. 2024. u 11:41 Bljesak.info
Radovi na Gradskoj športskoj dvorani Stolac - svibanj 2024.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradnja sportske dvorane u Stocu napreduje po planu, a završetak radova će biti unutar predviđenih rokova, javlja portal Stolac city.

Svaki korak gradnje prati Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje, zaštitu okoliša i obnovu Grada Stoca kako bi se osiguralo da su radovi izvedeni prema najvišim standardima.

Dok se završava vanjsko zatvaranje objekta, fokus se prebacuje na detaljne unutarnje radove.

Poseban naglasak stavljen je na prostor ispod tribina, gdje se postavlja zidna keramika, a elektroinstalacije su već uspješno završene.

Timovi rade na postavljanju elektro kablova na terenu i tribinama kako bi se osigurala neometana funkcionalnost.

U poslovnim prostorima, završeno je bojanje, a trenutno se aktivno radi na postavljanju keramike kako bi se stvorio estetski i funkcionalno privlačan prostor.

"Napredak projekta je izvanredan, a sve se odvija prema planu bez ikakvih zastoja ili problema", kazali su iz Službe graditeljstva Grada Stoca.

"To je rezultat stručnosti našeg tima, kao i izvrsne suradnje s našim partnerima i izvođačima".

Očekuje se da će projekt biti završen unutar predviđenog vremenskog okvira, otvarajući vrata novim mogućnostima i pružajući zajednici prostor koji će služiti kao epicentar aktivnosti i inovacija.

Kopirati
Drag cursor here to close