Uvijek mediji krivi

Poslana loša slika: Kordić pozvao i novinare da pomognu da zaživi parking

Mostarski je gradonačelnik najavio i postavljanje novih 50 kamera koji će koristiti mostarska policija.
Gospodarstvo / Ulaganja | 09. 02. 2022. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Poslana je loša slika praznih parkinga gdje su se automobili preselili na zelene površine", prokomentirao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić početak naplate parkinga u Mostaru.

Naime, prvog su dana službenog uvođenja naplate s mostarskih ulica dolazili prizori praznih parking mjesta dok su se vozila premiješala na parkirališta u naseljima te, po starom mostarskom običaju, na zelene površine.

Kordić je pozvao i novinare da pomognu MO Parkingu da zaživi plaćanje parkiranja u gradu.

Najavio je i postavljanje novih 50 kamera koji će koristiti mostarska policija.

Gradonačelnik je, na predstavljanju novih internetskih stranica Grada, između ostalog rekao kako mu je veoma drago da ima ljudi koji su spremni da nakon osam godina mučenja ovaj grad krene naprijed.

Podsjećamo, prvi čovjek Mo Parkinga za Bljesak.info je izjavio kako su očekivali da prvih dana parking mjesta budu prazna i da građani izbjegavaju plaćanje ali da vjeruje kako će se to promijeniti i da će građani shvatiti potrebu uređenja mirujućeg prometa. S druge je strane mostarska policija Gradu obećala da će se aktivnije uključiti u problem s parkiranjem pa su već primijećene aktivnije patrole kako kažnjavaju nepropisno parkirane.

No, danas su izbile i prve varnice oko parkinga. I to baš pred policijskim središtem.

 

Kopirati
Drag cursor here to close