Oprezno

Opasnost na putu: Radovi završeni, znakovi 'zaboravljeni'

Zbog još uvijek nepoznatog razloga, prometni znakovi koji su označavali da su radovi na ovoj dionici u tijeku, još uvijek nisu uklonjeni što vozačima predstavlja opasnost na putu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 29. 04. 2024. u 09:05 K.M. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je, od subote 13. travnja, prometovanje Ulicom kralja Petra Krešimira IV 'vraćeno' u oba smjera, uvjeti na cesti se još uvijek nisu vratili u one normalne.

Naime, zbog još uvijek nepoznatog razloga, prometni znakovi koji su označavali da su radovi na ovoj dionici u tijeku, još uvijek nisu uklonjeni što vozačima predstavlja opasnost na putu.

Primjerice, ako iz smjera grada, ovom ulicom, idete prema Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, na dijelu koje se račva prema bolnici, zateći ćete signalizaciju koja još uvijek upozorava na radove, a koja vozačima ometa samo skretanje, te predstavlja opasnost u odnosu na vozače koji idu iz suprotnog smjera.

Je li u pitanju čekanje na neku završnicu ili znakovi samo čekaju da ih se netko sjeti, za sada nije poznato, no vozači apeliraju da se nadležni odluče što ranije.

Podsjetimo, u četvrtak 4. travnja postavljen je završni, habajući sloj asfalta na dionici od zgrade Spajalica do stadiona HŠK Zrinjski. Istaknimo i to kako su stanovnici Ulice kralja Petra Krešimira IV "vodili borbe" s nepropisno parkiranim automobilima čiji su vlasnici radove u ulici shvatili kao besplatan parking.

Isti problem imali su i djelatnici Komunalnog koji nisu mogli propisno obavljati svoj posao, pa su stanovnici, pored nemogućnosti prilaska vlastitim stanovima udisali i nesnosan smrad koji se širio zbog nakupljenog smeća.

Inače, lica kralja Petra Krešimira IV mjesecima je gradilište u dužini 136 metara i prvi radovi, iako bez jasne oznake na gradilištu, su trebali biti dovršeni do konca veljače, a druga faza radova bio je 60 dana.

Kopirati
Drag cursor here to close