Sastanak u Vladi

Obnovit će se zgrada Županijskog suda u Mostaru

Vlada HNŽ-a je priopćila kako je ministar Balić kazao da je današnji sastanak nastavak razgovora vezanih za poboljšanje kvalitete i obujma pravosudnih usluga…
Gospodarstvo / Ulaganja | 22. 10. 2020. u 15:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Već su poduzete predradnje, te završen energetski pregled kako bi obnova zgrade Županijskog suda u Mostaru postala dio Vladinog Projekta energetske učinkovitosti'', priopćeno je iz Vlade HNŽ-a nakon što su se premijer i zastupnik u županijskoj Skupštini, Nevenko Herceg i Suad Balić, ministar pravosuđa, uprave i lokalne samouprave susreli sa Zdenkom Kovačem, glavnim županijskim tužiteljem, Zoranom Krtalićem, v.d. predsjednika Županijskog suda Mostar i Bajrom Avdićem, v.d. predsjednika Općinskog suda u Mostaru.

Herceg je rekao kako ''Vlada čini maksimalne napore kako bi poboljšala uvjete rada pravosudnih tijela u Županiji odobravanjem prijama neophodnih djelatnika i provedbom infrastrukturnih projekata obnove zgrada sudova''.

Vlada HNŽ-a je priopćila kako je ministar Balić kazao da je današnji sastanak nastavak razgovora vezanih za poboljšanje kvalitete i obujma pravosudnih usluga što će zasigurno dovesti do većeg zadovoljstva građana radom pravosuđa u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Razgovaralo se, navodi se u priopćenju, o Izmjenama i dopunama Proračuna za 2020. godinu i Proračunu za 2021. godinu, gdje je istaknuta spremnost da se, sukladno mogućnostima i aktualnoj situaciji veznoj za pandemiju, osiguraju sredstva za poboljšanje uvjeta za rad pravosudnih institucija.

 

Kopirati
Drag cursor here to close