Mostar

Na lokalitetu Kina Partizan gradit će se moderni stambeno-poslovni objekt

Gospodarstvenik iz Jablanice u Gradu Mostaru gradi nekoliko objekata.
Gospodarstvo / Ulaganja | 15. 02. 2024. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na lokalitetu Kino Partizan u Šantićevoj ulici je planirana izgradnja modernog stambeno-poslovnog objekta, potvrdio je za Bljesak.info Amil Babić, gospodarstvenik iz Jablanice i predsjednik Uprave ''Babić''.

''Poduzeće "Babić" iduće godine slavi 30 godina rada i postojanja. Za ovo vrijeme smo izgradili bezbroj kako stambenih tako i drugih objekata, te kako naš slogan kaže "Mi mijenjamo izgled vašeg grada" mnogim mjestima smo dali svoj pečat po kome smo postali poznati i širom regije'', kaže Babić.

Radovi na lokalitetu Sutina - Zalik

Trenutnim proizvodnim kapacitetima, dodaje, zadovoljavaju potrebe poslovne klijentele u čitavoj BiH i Crnoj Gori.

''Osnovna djelatnost poduzeća jeste proizvodnja i montaža betonskih prefabrikata u jednom segmentu i izgradnja stambeno-poslovnih i poslovnih objekata u drugom segmentu. Planovi drugog segmenta su vezani trenutno za Grad Mostar'', rekao je.

Foto: Bljesak.info / Na lokalitetu Kina Partizan gradit će se moderni stambeno-poslovni objekt

U Mostaru, kaže, trenutno izvode radove na lokalitetima Sutina-Zalik (novootvoreni hipermarket Kort je prvi od tri objekta koji će se graditi na tom lokalitetu.

''U planu je tijekom ove i naredne godine izgradnja još dva objekta ukupne površine 20.000 m2) i lokalitetu Kino Partizan u Šantićevoj ulici gdje je planirana izgradnja modernog stambeno-poslovnog objekta. Smatramo da smo kroz ovaj čitav niz godina rada osigurali svim uposlenicima što bivšim to i sadašnjim normalne uvjete rada, stabilnošću poslovanja adekvatne i iznadprosječne zarade, a lokalnim sredinama pouzdane poslovne partnere koji kroz redovno ispunjavanje obaveza prema zajednici omogućavaju  razvoj i napredak istih tih zajednica'', rekao je.

Hotel Jablanica

Nedavno smo pisali kako je ovo poduzeće u Jablanici kupilo Hotel Jablanica, te će ga osvježiti novim imenom, ali i interijerom.

Uz redizajniran izgled, te drugačiji koncept poslovanja, firma ''Babić'' d.o.o iz Jablanice ima namjeru ovaj objekt pretvoriti u pravi gradski hotel, koji će u potpunosti biti integriran u život stanovnika Jablanice. 

''Ovo će prije svega biti gradsko mjesto sastajanja i druženja, a ne samo za putnike namjernike. Svi su dobrodošli. U toku je rekonstrukcija, i angažiran je veliki broj ljudi, koji rade na tome da se održi ravnoteža između ugodnog i funkcionalnog. Ovaj hotel vidimo kao mjesto gdje naši ljudi piju svoje jutarnje kafe, listaju novine, dolaze na ručak ili jednostavno uživaju u nekom popodnevnom ili večernjem druženju'', istaknuo je ranije Babić.

Foto: Bljesak.info / Na lokalitetu Kina Partizan gradit će se moderni stambeno-poslovni objekt
Kopirati
Drag cursor here to close