Grad izdvojio novac

Mostarsko naselje godinama čeka na asfalt

Nadu za rješenje ovog problema daje podatak da će za asfaltiranje cesta u Ortiješu Grad Mostar u 2018. godini izdvojiti 25.354 KM.
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 05. 2018. u 08:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarsko naselje Ortiješ godinama čeka na asfaltiranje ulica. U vrijeme velikih kiša ulice su blatnjave, a u ljetnim mjesecima stanovnicima ovog naselja problem stvara prašina koja se diže s makadama.

Nadu za rješenje ovog problema daje podatak da će za asfaltiranje cesta u Ortiješu Grad Mostar u 2018. godini izdvojiti 25.354 KM.

Kako je navedeno u Proračunu prošle godine je ostalo 4.791 KM neutrošenih sredstava za ovu stavku, a ove godine je izdvojeno još 20.563 KM.

Važno je navesti kako je 2017. godine Grad u Proračunu izdvojio 10.000 KM, međutim kao što smo već naveli Gradu je ostalo 4.791 KM.

Asfaltiranje Ortiješa godinama se doslovno se odvija u etapama. Gotovo svake godine asfaltira se samo po jedan dio ulice. Tako je bilo i prošle godine.

''Svake godine dobivamo metar po metar asfalta. Ne razumijem zašto jednom ne stave asfalt na sve ulice i kraj priče. Kad god vidimo bagere mislimo da će svi dobiti asfalt i da je to kraj naše muke, ali eto očito nije'',  smatra naš čitatelj i dodaje da ne vjeruje da će Ortiješ u doglednoj budućnosti biti u potpunosti asfaltiran.

Kopirati
Drag cursor here to close