Pomalo

Mostarske rekonstrukcije: Grad napokon objavio rok za dovršetak ulice

Grad je objavio kako je rok završetka prve faze je do konca veljače a da je rok završetka druge faze 60 dana.
Gospodarstvo / Ulaganja | 25. 01. 2024. u 12:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počeli su radovi na II fazi projekta sanacije mostarske Ulice kralja Petra Krešimira IV. u dužini oko 136 metara.

''U sklopu složenih radova izvršit će se sanacija kanalizacijskih instalacija, kao i sanacija prometnice i pješčanih površina te javne rasvjete. Projektom je predviđena izgradnja kanalizacijskog kolektora Ø800 mm, izgradnja oborinske odvodnje. Kako je već ranije izvijestio izvođač radova HP Investing d.o.o. Mostar zbog izvođenja tih radova u potpunosti je obustavljen promet u ulici'', objavio je Grad Mostar.

Navodi se kako je tijekom radova izvođač osigurao alternativni režim prometa kako bi sva vozila hitne pomoć iz Mostara i drugih općina i gradova koji dolaze u SKB Mostar, kao i sva druga vozila, oblizanim putovima mogli doći do SKB Mostar, kao i drugih odredišta u tom dijelu grada.

''Tako je promet vozila prema SKB Mostar i naselju Bijeli Brijeg preusmjeren na rutu Avenija – Dubrovačka - Blajburških žrtava - Treće cimske bojne - Ulica dr. Petra Rizza. Prvog i drugog dana početka radova, četvrtak i petak, pripadnici PU Mostar od 7:30 sati do 9:30 sati, kao i od 14:30 do 16:30, reguliraju promet na lokaciji kod ulaza na stadion HŠK Zrinjski, u cilju preusmjeravanja prometa prema SKB Mostar alternativnom rutom'', navedeno je.

Grad je objavio kako je rok završetka prve faze je do konca veljače a da je rok završetka druge faze 60 dana.

Podsjetimo, građani su kad su počeli radovi u ovoj ulici bili ostali uskraćeni za informacije o rokovima gradnje.

Također, valja podsjetiti da u južnom dijelu grada radovi na rekonstrukciji prometnice umjesto predviđenih 45 dana traju skoro cijelu godinu...

 

Kopirati
Drag cursor here to close