Ulica kralja Zvonimira

Nastavak rekonstrukcije u Mostaru: Radovi ne bi trebali dugo trajati

Ovo je nastavak rekonstrukcije ove ulice koja je prošle godine došla do kružnog toka kod Parka Nobelovaca.
Gospodarstvo / Ulaganja | 17. 01. 2024. u 10:37 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak su nastavljeni radovi na rekonstrukciji nogostupa u Ulici kralja Zvonimira u Mostaru, a izvođač radova je tvrtka Euro-VIG, potvrdio je za Bljesak.info rukovoditelj građevinskog sektora u JP Komunalno Mensur Turkić.

Kako nam je potvrdio, ovo je nastavak rekonstrukcije ove ulice koja je prošle godine došla do kružnog toka kod Parka Nobelovaca.

"Gradonačelnik Grada Mostara je koncem prošle godine donio odluku na osnovu koje se radi nastavak rekonstrukcije trotoara u Ulici kralja Zvonimira jer je u prošloj godini rekonstrukcija došla do samog kružnog toka. Ovaj drugi dio je samo nastavak te priče i ova rekonstrukcija će ići od kružnog toka, odnosno Parka Nobelovaca do Španjolskog trga, a na drugoj strani sa galanterijom i novim asfaltom do staklene banke", kazao je Turkić za Bljesak.info.

Foto: Bljesak.info / Rekonstrukcija nogostupa u Ulici kralja Zvonimira

Kada je u pitanju izdvajanje sredstava za navedenu rekonstrukciju, oni će biti obračunati na osnovu izvedenih radova iako je odluka donesena da će izvođenje koštati 100 tisuća KM, ističe Turkić, te dodaje kako rekonstrukcija ne bi trebala dugo trajati.

"Sve ovisi od vremenskih uvjeta. Obzirom da se nalazimo u zimskom periodu, malo je nezahvalno planirati. Trebalo bi ići vrlo brzo jer su stvoreni svi preduvjeti za izvođenje radova", zaključio je Turkić za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close