Brojke

Marketing se isplatio: Kravice bilježe rast broja gostiju

Gospodarstvo / Ulaganja | 05. 09. 2017. u 11:42 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodopad Kravice ove je godine posjetilo je oko 150.000 gostiju iz cijelog svijeta, podatak je javnog poduzeća Parkovi, koje upravlja ovim lokalitetom.

Naime, iz Poslovne jedinice Kravica za Dnevni avaz su rekli kako iz godine u godinu raste zanimanje turista za ovu oazu u kamenu.

Ističu i kako se zahvaljujući ulaganju u promociju i marketing za izletište i kupalište u podnožju Kravice sve više zna.

''Sezona još nije završila, ali vidljiv je porast gostiju koji svakodnevno dolaze u ovo naše izletište. Najviše gostiju imamo iz Hrvatske, BiH, arapskih zemalja, Italije, Češke i Poljske. Ove godine dosta smo uložili u marketing i to je doprinijelo povećanju broja gostiju'', rekao je Avazu Nikica Vučić, voditelj sektora poslovne jedinice Kravica.

Tako su, istakao je Vučić, diljem BiH postavljeni promotivni jumbo-plakati, duž jadranske obale, od Splita do Dubrovnika, kao i na svim većim aerodromima u BiH i Hrvatskoj.

Također, dosta je uloženo i u infrastrukturu i nove sadržaje, a početkom lipnja puštena je u rad LED-rasvjeta kojom su osvijetljeni i vodopad, kao i silazne stepenice.

''Gradimo i upravnu zgradu na ulazu u izletište, a ona bi trebala biti završena do kraja rujna. Vrijednost radova je 300.000 KM, a financira ih Federalno ministarstvo okoliša i turizma kroz projekt za koji je aplicirala Općina Ljubuški'', naveo je Vučić.

Kopirati
Drag cursor here to close