Za mlade Konjičane

Konjic krenuo s obnovom dječjih igrališta i parkova

"Želja nam je da svaki park u gradu obnovimo i sačuvamo, da ova djeca budu ponosna na nas, da u budućnosti žive i djeluju na ovim prostorima i ostanu u našem gradu i BiH", kazao je načelnik Općine Konjic.
Gospodarstvo / Ulaganja | 14. 06. 2021. u 17:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanim činom otkrivanja ploče s idejnim rješenjem dječjeg igrališta u naselju Luka, koji su obavili načelnik Osman Ćatić i konjički mališani, i prigodnim programom u izvođenju najmlađih Konjičana koji pohađaju Dječji vrtić “Zulejha Begeta” Konjic i Vrtića “Happy kids”, danas je ozvaničen početak radova na uređenju dječjih igrališta u Konjicu.

"Dane Općine Konjic ove godine posvetili smo djeci. Želja nam je da svaki park u gradu obnovimo i sačuvamo, da ova djeca budu ponosna na nas, da u budućnosti žive i djeluju na ovim prostorima i ostanu u našem gradu i BiH", kazao je načelnik Općine Konjic Osman Ćatić, koji je naglasio kako je u planu da se spomenutim aktivnostima obuhvate sve mjesne zajednice u gradu, ali i da se potom djeluje i šire na svim prostorima gdje ima mladih ljudi.

Direktorice konjičkih vrtića Lejla Čolaković i Dženana Mustafić izrazile su zadovoljstvo zbog pokrenutih aktivnosti na obnovi dječjih igrališta u gradu zbog svih mališana koji će u njima uživati, te su se zahvalile na prilici da djeca održe program nakon duže pauze zbog pandemije koronavirusa.

U ime roditelja i djece koji žive na području naselja Luka Općini Konjic se zahvalila Naida Karalić, koja je odrasla u ovom naselju, navedeno je na stranici Općine Konjic.

"Ovo će puno značiti za kompletnu zajednicu, radujem se uređenom igralištu koje će, prema mapi koju sam vidjela, u potpunosti biti u funkciji bezbrižne igre i sigurnosti naše djece", kazala je.

Općina Konjic projekt uređenja dječjih igrališta realizira putem Javnog komunalnog poduzeća “Standard” koje je uključeno u sve faze projekta.

Kopirati
Drag cursor here to close