Na radost svih mališana

Konačno: Postavljaju se nove igračke u mostarskom parku Zrinjevac

Mostarski park Zrinjevac u novom ruhu
Gospodarstvo / Ulaganja | 29. 01. 2021. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na radost svih mališana danas je počelo postavljanje novih igračaka u mostarskom parku Zrinjevac.

Inače, Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove provodi rekonstrukciju dječije igraone u velikom parku Zrinjevac.

FOTO: Bljesak.info

Za rekonstrukciju dječije igraone u parku Zrinjevac je proveden postupak Javne nabavke konkurentskim putem, kojim je izabran najpovoljniji ponuđač koji je zadovoljio Tehničke uvjete, a to je GLOVIS d.o.o. Zenica, rekao je ranije za Bljesak.info službenik za urbani mobilijar i dekoraciju Grada Adis Rizikalo.

FOTO: Bljesak.info 

Novi mobilijar, u koji spadaju klackalice, tobogani, ljuljačke i vrtuljci, po njegovim riječima, nabavljaju se za 25.693,20 KM. ( sa PDV-om)

''Planirano je da se rade tri zasebne cjeline-ostrva sa elementima prilagođenim uzrastu djece: (3 god. 3+god. i 5+god) kado bi svaka skupina imala svoj prostor za igru'', pojansio je ranije Rizikalo.

FOTO: Bljesak.info 

Po riječima djelatnika koji postavljaju igračke, radovi bi trebali biti gotovi danas, ako vrijeme posluzi, a sutra je u planu postavljanje sitnog šljunka.

FOTO: Bljesak.info / 

Podsjećamo, godinama smo upozoravali na stanje u mostarskom parku. Dotrajale sprave s povremenim sitnim intervencijama popravke, odavno su bile opasne za igranje.

Kopirati
Drag cursor here to close