Služba

Komunalni redari kreću u kontrole: Uklanjanje prepreka i opreme

Komunalni redari Grada Mostara, u funkciji pružanja pomoći komunalnoj inspekciji, samostalno će izvršiti provjeru odobrenja za zauzimanje javne površine kod svih ugostiteljskih objekata...
Gospodarstvo / Ulaganja | 31. 05. 2021. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službe za inspekcijske poslove Grada Mostara u dane 31.svibnja, 2. i 4. lipnja pristupit će prinudnom uklanjanju prepreka na javnim površinama Grada Mostara, po izvršnim rješenjima komunalnih inspektora - tri rješenja koja obuhvaćaju sve ulice Grada u kojima su identificirane predmetne prepreke, navode u priopćenju iz ove gradske Službe.

Od 24. svibnja pa zaključno s današnjim danom, ponedjeljak 31. svibnja, Komunalni redari Grada Mostara, u funkciji pružanja pomoći komunalnoj inspekciji, samostalno će izvršiti provjeru odobrenja za zauzimanje javne površine kod svih ugostiteljskih objekata, koji predmetima – ugostiteljskom opremom zauzimaju iste.

Od utorak, 1.lipnja, Komunalni inspektori započinju završne nadzore u predmetima zauzimanja javnih površina prioritetno nad ugostiteljskim objektima, ali i ostalim koji tražena odobrenja nisu pribavili a rade, u kojim slučajevima će se provesti zakonska procedura uklanjanja opreme koja je predmet prekršaja, naveli su u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close