Stadion malih sportova

Jablanica dobila igralište sa tartan podlogom

U okviru projekta ranije je izgrađeno pomoćno nogometno igralište FK Turbina sa umjetnom travom i drugim pratećim sadržajima.
Gospodarstvo / Ulaganja | 13. 08. 2020. u 16:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Jablanica / Obnovljeni Stadion malih sportova

Postavljanjem nove tartan podloge i iscrtavanjem linija za rukomet, futsal i odbojku, završen je Projekt izgradnje pomoćnog nogometnog igrališta i drugih sporednih sadržaja, odnosno rekonstrukcije Stadiona malih sportova 'Zlatan Alikadić-Tazlo', priopćeno je u srijedu iz Općine Jablanica.

U okviru ovog projekta ranije je izgrađeno pomoćno nogometno igralište FK Turbina sa umjetnom travom i drugim pratećim sadržajima.

Vrijednost cjelokupnog projekta iznosila je 496.614,18 KM, a sama rekonstrukcija malog stadiona iznosila je  72.775,76 KM. Sredstva za cjelokupni projekt osigurala je općina Jablanica vlastitim i dijelom kreditnim sredstvima.

Rekonstrukcija Stadiona malih sportova, za koji su Jablaničani posebno vezani, podrazumijevala je pripremne i instalaterske radove: čišćenje betonske podloge, postavljanje betonskih ivičnjaka, nanošenje plastične tartan mase sastavljene od sintetičke smole jednolične strukture, elastične i otporne na atmosferske promjene i sportsko habanje debljine 8-12 mm. Nakon ovih radova izvršeno je iscrtavanje linija za rukomet, futsal i odbojku.

Izvođač radova je Mavas d.o.o. Mrkonjić Grad, dok je podlogu postavljao Bau Technik Leader d.o.o. Sarajevo. Nadzor nad čitavim projektom uspješno je vršilo poduzeće Ortho d.o.o. Sarajevo i odgovorna osoba ispred općine Jablanica.

U tijeku je primopredaja objekta i tehnički prijem Stadiona malih sportova 'Zlatan Alikadić-Tazlo' nakon čega se očekuje njegovo skoro korištenje, priopćeno je iz Općine Jablanica.

Kopirati
Drag cursor here to close