U blizini kružnog toka

Gradi se parking u Međugorju

Na lokalnoj cesti uskoro biti obnovljena horizontalna signalizacija i postavljeni novi znakovi vertikale signalizacije.
Gospodarstvo / Ulaganja | 27. 05. 2020. u 18:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Čitluk / Gradnja parkinga u Međugorju

Na području Međugorja, u neposrednoj blizini kružnog toka čija je izgradnja završena sredinom 2018. godine, započela je izgradnja javnog parkinga, priopćeno je u srijedu iz Općine Čitluk.

Na površini od približno pet tisuća kvadratnih metara djelatnici i mehanizacija tvrtke Co Martinović d.o.o. Čitluk izvode radove na iskopavanju i ravnanju terena budućeg parkinga, koji će nakon toga biti tamponiran i stavljen u funkciju, a sve na temelju ugovora sklopljenog s Općinom.

Pristup parkingu smještenom iza Gljivare planiran je sa lokalne ceste koja povezuje Potpolje i Međugorje, na kojoj se također izvode radovi.

Naime, na spomenutoj cesti djelatnica tvrtke Sacom ovih su dana postavili zaštitnu ogradu. Zaštitna ograda postavljena je uz korito potoka Lukoć na dionici dugoj približno jedan kilometar, dok će na spomenutoj lokalnoj cesti uskoro biti obnovljena horizontalna signalizacija i postavljeni novi znakovi vertikale signalizacije.

Foto: Općina Čitluk / Gradnja parkinga u Međugorju

Rok za izgradnju parkinga kod Gljivare je četrdeset kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača radova u posao, priopćeno je iz Općine Čitluk.

Kopirati
Drag cursor here to close