Nema labavo

Grad Mostar diže inspektore na noge!

Grad kaže kako Služba za inspekcijske poslove, u odlučnoj namjeri suzbijanja bespravne izgradnje započinje intenzivne aktivnosti u funkciji ostvarivanja zadatog cilja.
Gospodarstvo / Ulaganja | 25. 10. 2021. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Obavještavamo građane i pravne osobe-investitore bespravno izgrađenih građevinskih objekata, kao i objekata koji su u fazi izgradnje ili su tek započeti, kao i one koji su poduzeli određene radnje u funkciji planiranja gradnje a nisu pribavili pravosnažno odobrenje za građenje, da od danas 25.10.2021. urbanističko-građevinska inspekcija, po službenoj dužnosti, zajedno sa referentima za izvršenje, započinje na širem području Grada Mostara, pojačane nadzore u predmetu izgradnje bez pravosnažnog odobrenja za građenje, shodno odredbama Zakona o građenju HNŽ'', naveo je Grad Mostar na svojoj Facebook stranici.

Navodi se kako će se predmetni nadzori odvijati svakodnevno te da Grad Mostar, Služba za inspekcijske poslove, ''u odlučnoj namjeri suzbijanja bespravne izgradnje započinje intenzivne aktivnosti u funkciji ostvarivanja zadatog cilja''.

''Građani i pravni subjekti, koji budu predmetom nadzora urbanističko-građevinske inspekcije, dužni su inspektorima predočiti traženu dokumentaciju na uvid, te također ispoštovati sve naložene mjere i radnje, kako ne bi bili podložni sankcioniranju u skladu sa Zakonom'', priopćila je  Služba za inspekcijske poslove.

Kopirati
Drag cursor here to close