Radovi se nastavljaju

FOTO | Sređeno pročelje zgrade Zračne luke Mostar - slijedi interijer

Modernizacija će obuhvatiti prostorne promjene, tehnološka unapređenja i estetske inovacije.
Gospodarstvo / Ulaganja | 12. 02. 2024. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zračna luka Mostar dobila je potpuno novo lice - modernije, svježije i spremno za nove avanture.

Kako navode iz Zračne luke Mostar, to je samo početak.

Foto: Zračna luka Mostar / Pročelje zgrade Zračne luke Mostar

''Uskoro krećemo s preuređenjem interijera kako bismo osigurali da svaki trenutak proveden Zračnoj luci Mostar bude ugodan'', naveli su iz Zračne luke Mostar.

Podsjetimo, Zračna luka Mostar u započela je prije mjesec dana ambiciozan projekt preuređenja koji će rezultirati potpuno novim izgledom, kako interijera, tako i eksterijera svoje zgrade.

Cilj ovog poduhvata je stvoriti suvremeni i privlačan ambijent, s naglaskom na unapređenje iskustva putnika.

Očekuje se da će obnova interijera i eksterijera zgrade, kada cijeli projekt bude završen, značajno pridonijeti vizualnom dojmu te poboljšati funkcionalnost prostora.

Jedan od ključnih ciljeva projekta je usklađivanje Zračne luke Mostar s najvišim standardima, čime će se povećati njezina konkurentnost i atraktivnost za putnike.

Modernizacija će obuhvatiti prostorne promjene, tehnološka unapređenja i estetske inovacije.

Podsjetimo i kako je početkom prosinca Zračna luka Mostar uspješno prošla IATA nadzor (nadzor međunarodnog udruženja zračnih prijevoznika) koji se odnosio na provjeru zadovoljavanja propisanih normi u radu zimske službe čija je osnovna zadaća odleđivanje zrakoplova uslijed loših vremenskih uvjeta.

''Uspješan prolazak kroz ovaj nadzor predstavlja značajan trenutak za Zračnu luku budući da je ovo prvi provedeni audit od strane IATA inspektora. Ovim događajem obilježavamo ne samo uspjeh Zračne luke, već i njenu posvećenost najvišim standardima sigurnosti. Biti podvrgnut IATA nadzoru dodatno naglašava ozbiljnost i profesionalnost našeg pristupa kako u dosadašnjem tako i u budućem radu'', naveli su iz Zračne luke Mostar.

Dodali su kako su ponosni smo što su prvi put prošli kroz ovaj specifični nadzor te još više ''što su uspješno zadovoljili sve postavljene kriterije za rad zimske službe''.

Video: Bljesak.info
Kopirati
Drag cursor here to close