Karte u prodaji

Dobre vijesti s mostarskog aerodroma: Kreću nove linije za Stuttgart i Düsseldorf

Nakon pregovora s njemačkim prijevoznikom Eurowings odlučeno je kako će linija prema Stuttgartu iz Mostara prometovati dva puta tjedno, dok će linija prema Düsseldorfa prometovati jednom tjedno.
Gospodarstvo / Ulaganja | 20. 12. 2018. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Karte su puštene u prodaju'', potvrdio je tako za Bljesak.info Marin Raspudić, direktor mostarske Zračne luke Mostar, uvođenje novih linija iz Mostara prema Stuttgartu i Düsseldorfu.

Nakon pregovora s njemačkim prijevoznikom Eurowings, odlučeno je kako će linija prema Stuttgartu iz Mostara prometovati dva puta tjedno, dok će linija prema Düsseldorfa prometovati jednom tjedno i to zrakoplovom Airbus A319 s oko 150 sjedala, dok je ove godine letio zrakoplov Bombardier Dash 8 Q400.

''Linije Mostar - Düsseldorf će prometovati nedjeljom od 5. svibnja, dok će linija Mostar – Stuttgart prometovati srijedom i subotom od 5. lipnja 2019.  godine'', rekao je to Raspudić.

Više detalja o novim linijama, kako je istaknuo direktor mostarske Zračne luke, nakon dogovora s Eurowingsom i Gradom Mostarom, bit će javnosti predstavljeno uskoro.

Foto: Bljesak.info /  Zrakoplov Eurowingsa na pisti Zračne luke Mostar

Osim Eurowingsa, operativna ostaje i zračna linija sa Zagrebom.

Podsjetimo, u svibnju 2018. godine je zrakoplov hrvatske nacionalne kompanije sletio u Mostar prvi put nakon 15 godina. Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines povezuje od tada Zagreb i Mostar dva puta tjedno.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa polijeću iz Zagreba u Mostar četvrtkom i nedjeljom u 22:10 sati, a iz Mostara u Zagreb petkom i ponedjeljkom u 6:15 sati.  Na liniji leti zrakoplov Dash 8-Q400 kapaciteta 76 putničkih sjedala. 

Kopirati
Drag cursor here to close