Ravno

BV SUNCE iz Mostara donira Dom zdravlja Ravno i otvara novu solarnu elektranu

Tvrtka BV SUNCE Consulting iz Mostara, u petak u 11 sati u mjestu Ravno, otvorit će novu solarnu elektranu i uručiti donaciju Domu zdravlja u ovome mjestu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 27. 08. 2020. u 14:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka BV SUNCE Consulting iz Mostara investira u obnovljive izvore energije, prvenstveno u solarna energetska postrojenja.

Njihov najnoviji projekt je izgradnja četiri solarne elektrane snage 150 kWh na području općine Ravno na jugu Hercegovine.

Ravno je mjesto s bogatom povijesnom baštinom, kulturom i općina s odličnim potencijalima za ulaganje. Turizam poljoprivreda, kao i u obnovljive, vjetro i solarne elektrane.

''U kratkom roku izgradili su elektrane, uz svesrdnu asistenciju i pomoć načelnika i ostalih djelatnika Općine, katastra, urbanizma itd. U proces su bili uključeni i stanovnici općine, te se i svima zajedno zahvaljujem'', rekao nam je Gordan Jurišić ispred tvrtke BV SUNCE .

Kaže kako je ugodno iznenađen susretljivošću čelnih ljudi općine koji su otvoreni i dobronamjerni za ulaganje u svoju sredinu.

Kako bi im iskazali zahvalnost, kao zajednici i čitavom mjestu, tvrtka BV SUNCE Mostar nabavila je i donirala stomatološku stolicu Domu zdravlja Ravno.

''Poduzetnik koji drži do reputacije i misli na uspjeh svoje tvrtke mora imati i odgovornost prema zajednici, poticati je i unaprjeđivati, tako da smo donirali i završetak jedne kuće za obitelj koja ima najviše djece. Ovim gestama potičemo ostanak, sprječavamo iseljavanje i unaprjeđujemo ambijent za kvalitetnije življenje'', rekao nam je Gordan Jurišić.

Kopirati
Drag cursor here to close