Radovi

Apel građanima Mostara: Ne idite Ulicom kralja Petra Krešimira IV., koristite alternativne pravce

Ulici kralja Petra Krešimira IV, već godinama muku muči s izbijanjem vode iz odvodne mreže. Znali su djelatnici ovoga poduzeća iz začepljenih kanalizacija vaditi pelene, sanitetski materijal te higijenske uloške.
Gospodarstvo / Ulaganja | 02. 02. 2023. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog izvanrednih radova u Ulici kralja Petra Krešimira IV. Iz JP Vodovod uputili su apel građanima da koriste alternativne pravce kretanja, kako bi se rasteretila predmetna dionica puta, te ubrzao neometan slijed sanacije.

Inače, Ulici kralja Petra Krešimira IV, već godinama muku muči s izbijanjem vode iz odvodne mreže. Znali su djelatnici ovoga poduzeća iz začepljenih kanalizacija vaditi pelene, sanitetski materijal te higijenske uloške.

Foto: Bljesak.info / Ne idite Ulicom kralja Petra Krešimira IV., koristite alternativne pravce 

Zadnjih mjeseci pokazala je kako joj je potrebna hitna sanacija. Prema arhivi portala Bljesak.info Ulica Petra Krešimira IV bila je potopljena kanalizacijom tri puta u periodu od lipnja do kraja kolovoza. Problem, uvijek isti. Spoj dotrajalih cijevi, neodgovornih pojedinaca i nedostatka zainteresiranosti za rješavanje problema.

Činilo se kako je Grad Mostar prepoznao problem te je u Proračunu za 2022. godinu za rekonstrukciju Ulice Petra Krešimira IV izdvojeno 400.000 KM. Kazali su u kolovozu prošle godine iz Grada kako su "svjesni problema u toj ulici" te najavili rekonstrukciju.

Foto: Bljesak.info / Ne idite Ulicom kralja Petra Krešimira IV., koristite alternativne pravce 

Sedam mjeseci nakon rekonstrukcija se ne nazire, a pred Gradskim vijećnicima naći će se i novi Prijedlog Proračuna za 2023. godinu u kojemu se za rekonstrukciju 'problematične' Ulice Petra Krešimira IV izdvaja znatno manji iznos od 150.000 KM.

 

Kopirati
Drag cursor here to close