Nove aktivnosti

Uređenije javne površine - MoParking uskoro kreće s 'Pauk službom'

Privodi se kraju nadogradnja MoParking sustava – SMS usluga dostupna za sve operatere
Gospodarstvo / Tvrtke | 10. 01. 2023. u 12:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U novoj 2023. godini Mostar Parking kreće s novim aktivnostima koje će parkirališta, a posebno zelene površine, trotoare i druge javne površine učiniti urednijima i prohodnijima, priopćeno je iz Mostar Parkinga.

MoParking uskoro kreće s 'Pauk službom', kako navode, tako da će svi oni koji su do sada neovlašteno zauzimali i uništavali javne površine koje nisu predviđene za parking biti adekvatno sankcionirani.

''Trenutno smo u fazi tehničkih priprema. To je također jedan od razloga zašto je nadogradnja sustava rađena u ovo vrijeme. O svim daljnjim novostima ćemo vas blagovremeno obavijestiti'', naveli su.

JP Mostar Parking kako navode je u proteklom vremenu Božićno-novogodišnjih praznika radio nadogradnju parking sustava i mobilne aplikacije, koju privodimo kraju.

''Uslugu parkinga možete koristiti na parkomatima i SMS uslugom za sve operatere. Uskoro će biti dostupna i nova mobilna aplikacija, s novim dizajnom i funkcionalnostima, lakšim, bržim i jednostavnijim načinima plaćanja i nekim potpuno novim mogućnostima.

Vaše mjesečne i godišnje parking karte ćete i dalje moći produživati i kroz novu mobilnu aplikaciju, a do tada to možete napraviti na jedan od već poznatih načina: mobilno bankarstvo, pošta, banka ili u prostorijama MoParkinga'', navode iz Mostar Parkinga.

U novoj 2023. godini Mostar Parking kreće s novim aktivnostima koje će parkirališta, a posebno zelene površine, trotoare i druge javne površine učiniti urednijima i prohodnijima. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close