Priznanje

Telemach BH osvojio nagradu za najbolju digitalnu kampanju u kategoriji inovacija

Nagrada je dodijeljena u okviru Social media summit-a koji je održan u četvrtak u Sarajevu.
Gospodarstvo / Tvrtke | 20. 05. 2022. u 13:21 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolja digitalna kampanja u kategoriji inovacija po ocjeni stručnog žirija je kampanja "EON-Jedinstvena ponuda" kompanije Telemach BH iz listopada prošle godine.

Digital Cup Award otišla je ovoj kompaniji za promoviranje svih funkcionalnosti koje omogućavaju vrhunsko iskustvo gledanja EON-a te najbržeg interneta u Bosni i Hercegovini pomoću vrlo kreativnog miksa različitih kanala, kao što su različiti video formati s cjelovitom i pojedinačnim ponudama te različiti formati na socijalnim mrežama, You Tube i Google platformi.

Nagrada je dodijeljena u okviru Social media summit-a koji je održan u četvrtak u Sarajevu.

"Kada smo prošle godine kreirali našu 'EON - Jedinstvenu ponudu' namjera nam je bila što većem broju korisnika približiti EON kao izuzetan proizvod, koji omogućava zaista vrhunsko iskustvo konzumiranja TV sadržaja, ali i brojne druge pogodnosti, uključujući i najbrži internet u Bosni i Hercegovini. Vjerujem da su nadprosječni rezultati kampanje i impresivan rast broja klijenata koji smo ostvarili tijekom i nakon kampanje bili osnovni motiv žiriju da iz mnoštva zaista kreativnih i inovativnih kampanja izabere baš ovu našu", istaknula je menadžerica za upravljanje kampanjama u Telemach BH Belma Muhić.

"Ova nagrada će nam biti motiv da budemo još inovativniji u komunikaciji naših proizvoda, ali i u njihovom kreiranju, a sve s namjerom da našim korisnicima pružimo vrhunsko iskustvo", dodala je Muhić.

EON sadrži bogatu ponudu najboljih domaćih i stranih programa - korisnicima je na raspolaganju gotovo 250 televizijskih kanala, uključujući preko 110 kanala u HD-u koje mogu gledati do sedam dana unazad na svim uređajima putem EON aplikacije.

Velikim Internet brzinama Telemach BH odgovara na potrebe svojih korisnika i trend brzorastućeg konzumiranja internet sadržaja. 

Uz podršku United Grupe, koja je od 2019. godine u većinskom vlasništvu BC Partnersa, vodeće međunarodne investicione kompanije, Telemach BH nastavlja značajno ulagati u infrastrukturu i najnaprednije usluge.

Kopirati
Drag cursor here to close