Gala Home

„Reci DA“ i ostvari popust od 10% na opremanje interijera

„Reci DA“ i ostvari popust od 10% na opremanje interijera naziv je nove kampanje tvrtke Gala Home za sve parove koji se vjenčaju u 2023. godini i opremaju novi dom!
Gospodarstvo / Tvrtke | 11. 04. 2023. u 16:59 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svim parovima koji se vjenčaju u 2023. godini te opremaju novi dom u tekućoj godini, Gala Home Mostar , poklanja popust 10% na opremanje interijera.

Marketinška kampanja „Reci DA “ima za cilj upravo poticaj i olakšanje mladima za opremanje doma ,a uz popust, nudi opremanje interijera na jednom mjestu.

Gala Home Showroom, kao vodeći salon interijera po mjeri, vodeći je lider u inspiriranju opremanja u regiji.

DecoLAB, kao srce izložbenog salona, omogućuje pregled pločastih materijala i raznovrsnih dekora, za opremanje kuhinje, spavaće sobe, dnevne sobe, hodnika, ormara, te cjelokupnog doma po mjeri.

Prije odabira materijala i željenih dekora, uz vodstvo stručnog i ljubaznog osoblja, klijenti imaju na raspolaganju četiri moderno opremljene kuhinje. Izrađene od kvalitetnih materijala, uz bijelu tehniku, sudopere i slavine iz Gala Home ponude, vjerujemo da će Vam pružiti ideje za uređenje Vašeg doma.

Gala Home, kao ekskluzivni zastupnik Amica bijele tehnike, te zastupnik Elica napa, pouzdan je uvoznik vodeće bijele tehnike. Pronađite nape, hladnjake, pećnice, ploče za kuhanje, 2u1 nape i ploče za kuhanje, mikrovalne pećnice i perilice posuđa po povoljnim cijenama i brzoj dostupnosti.

Također, sudoperi i kuhinjske slavine, uz brojne praktične dodatke, dostupni su u Gala Home po pristupačnim cijenama te raznovrsnom izboru boja i materijala, uz kvalitetnu izradu i dugoročnost.

Uz pločaste materijale i dekore, kao i bijelu tehniku, sudopere i slavine, Gala Home je zastupnik okova potrebnih za izradu namještaja po mjeri, poštujući standarde kvalitete, dugoročnosti i jednostavnosti svakodnevnog korištenja.

Pronađite dodatni asortiman u Gala Home Showroom-u: dizajnerski namještaj Artisan, TV i audio opremu Bang&Olufsen i Loewe, parkete Parky, drvne furnire Shinnoki i Querkus, mineral Kerrock.

Uz bogati asortiman proizvoda i vlastiti Showroom, Gala Home posjeduje vlastiti strojni park s uslugama CNC rezanja, pravolinijskog i krivolinijskog kantiranja, Corpus Software, usluge dizajna interijera.

Ukoliko opremate novi dom, posjetite Gala Home Showroom i olakšajte si opremanje interijera po mjeri s bogatom ponudom proizvoda i usluga na jednom mjestu, te uz to, ostvarite popust 10% za sve parove koji se vjenčaju u 2023. godini.

Gala Home Showroom,

Ortiješ, 88 000 Mostar
www.galagroup.ba

Kopirati
Drag cursor here to close