KONCEP MODERNOG DOMA

Gala Home - mjesto koje plijeni kreativom, ponudom i dobrim druženjem

Fundermax projekt „Cube on Tour“ stigao je u Mostar u organizaciji Gala Home, nakon prethodno održanog eventa u Milanu, u Italiji.
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 11. 2022. u 10:16 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka Gala Home, vodeća u opremanju interijera i eksterijera po mjeri, kreirala je dva eventa u novom izložbenom salonu u Ortiješu. Razlog dnevnog okupljanja stolara, arhitekata i investitora bilo je izlaganje pločastih materijala brenda Fundermax.

Fundermax projekt „Cube on Tour“ stigao je u Mostar u organizaciji Gala Home, nakon prethodno održanog eventa u Milanu, u Italiji.

PR  / Fundermax projekt „Cube on Tour“ stigao je u Mostar u organizaciji Gala Home

Koja je redovna Fundermax ponuda pločastih materijala, raznovrsnost dekora, noviteti u ponudi materijala za uređenje interijera i eksterijera – bile su teme ovog susreta stolara, arhitekata i investitora.

S velikim zanimanjem, suradnici iz drvne branše i svijeta uređenja interijera i eksterijera, odazvali su se Gala Home pozivu te pod vodstvom Fundermax i Gala Home prodajnog tima upoznali ponudu i novitete.

PR  / Fundermax projekt „Cube on Tour“ stigao je u Mostar u organizaciji Gala Home

Kao drugi dio večeri, Gala Home okupila je utjecajne žene iz svijeta poduzetništva na panel temu „Žene u poduzetništvu“. Moderator Erna Saljević, odnosno na Instagramu poznata pod „Divaisback“ vodila je prezentaciju puta samoostvarenja govornica kroz zanimljive teme.
Sudionice panel teme bile su nutricionistica Marijana Zubac, epidemiolog Andrea Jurić, embriolog i vl. Concept store „The spirit of Hercegovina" Mostar Emica Ćorić te profesorica likovne umjetnosti i influencer Josipa Lavrić.

Također, sudionice i predstavnice panel teme bile su: Modni portal Styležurnal, Lemon digitalna agencija Ljubuški, Fasada Mostar kreativni studio za arhitekturu i dizajn, te Nikitravel turistička agencija Mostar.

Kako je protekao cjelokupan event pogledajte u galeriji, a više o samom Gala Home izložbenom salonu pogledajte na Gala Home web stranici  te na društvenim mrežama Instagram  i Facebook 

Kopirati
Drag cursor here to close