Sedam ostavki

Objavljen dokument ostavke 7 direktora u Elektroprivredi HZ HB

''Prilagođavanje procesu transformacija i restrukturiranje elektroenergetskog sektora, te novi izazovi…'', navedeni su kao razlozi…
Gospodarstvo / Tvrtke | 11. 04. 2023. u 15:09 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uprava Javnog poduzeća 'Elektoprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne' dd Mostar donijela je jednoglasan zaključak da podnosi pismenu ostavku zaključno s danom 11. travnja 2023. godine.

Stoji to u dokumentu o ostavci s potpisima generalnog direktora Marinka Gilje, izvršnog direktora za pravne poslove Roberta Leske, izvršnog direktora za ekonomske poslove Ante Tutiša, izvršnog direktora za proizvodnju električne energije Zorana Tabaka, izvršnog direktora za distribuciju električne energije Ilije Bakalara, izvršnog direktora za opskrbu električnom energijom Ivice Prskala i izvršnog direktora za razvoj Drage Bage.

  / Dokument o ostavkama | Foto: Večernji list

''Prilagođavanje procesu transformacija i restrukturiranje elektroenergetskog sektora, te novi izazovi koji se javljaju u procesu integriranja energetskog sektora BiH s regionalnim i tržištima Europske unije razlozi su koji zahtijevaju obnavljanje poslovnog menadžmenta novim kadrovskim strukturama, a sve s ciljem nastavka ubrzanja razvoja i očuvanja uspješnog poslovanja JP "Elektroprivreda HZ HB" d.d. Mostar kao nositelja pozitivnih gospodarskih kretanja'', navedeno je u dokumentu kojeg je objavio Večernji list.

Podsjećamo, ranije je za Bljesak.info Marija Buntić, rukovoditeljica Sektora korporativnih komunikacija u Elektroprivredi HZ HB rekla kako je ''uprava procijenila da treba pomladiti kadrove''.

 

Kopirati
Drag cursor here to close