Podrška razvoju dječjeg sporta

Povodom 4. dm ženske utrke dm donira 10.000 KM dječjim sportskim udruženjima i klubovima

Prijave za donacije otvorene su do 12.7.
Gospodarstvo / Tvrtke | 25. 06. 2021. u 15:04 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom 4. dm ženske utrke, u okviru koje je svoje učešće uzelo više od 3.000 trkačica, dm je odlučio podržati razvoj dječjeg sporta u našoj zemlji. Obilježavajući tako i svoj jubilarni, 15. rođendan, dm će sportskim klubovima i udruženjima širom BiH, koji aktivno djeluju u posljednje dvije godine, donirati 10.000 KM!

Sve amaterske i profesionalne sportske klubove i udruženja za djecu, koji su registrirani i djeluju na teritoriji BiH, a usmjereni su na sportski rad sa djecom i omladinom do 18 godina, dm poziva da se do 12.7. prijave za donaciju putem ZAJEDNO online platforme www.dm-zajedno.ba. Jedan od osnovnih uvjeta za aplikante je da održavaju trenažne procese, sudjeluju na sportskim natjecanjima, organiziraju sportske aktivnosti za djecu ili pak sportskom rekreacijom potiču zdrav i aktivan život djece. Također, klubovi i udruženja trebaju navesti za koji sport i sportsku aktivnost apliciraju te u koju svrhu su im sredstva potrebna, dok bi sve aktivnosti koje žele realizirati uz pomoć dm donacije trebali realizirati do kraja svibnja 2022. godine.

„Zdrave životne navike najbrže se usvajaju u najranijoj dobi te smo ove godine donaciju, kojom tradicionalno u okviru našeg projekata dm ženska utrka podržavamo razvoj sporta, odlučili usmjeriti na naše mališane i omladinu koji različitim sportskim aktivnostima ispunjavaju svoje slobodno vrijeme i tako zdravije odrastaju. Zbog novonastalih okolnosti mnogi su bili spriječeni u tome pa je naša želja da podržimo zdrav i aktivan život djece i mladih tim još veća”, izjavila je Admira Isaković voditeljica Nabave i Marketinga dm-a.
Donacijom dm će podržati različite aktivnosti i planove klubova i udruženja, kao što su: uređenje sportske dvorane, nabavka sportske opreme i rekvizita, financiranje odlazaka na takmičenja, organizacija treninga ili priprema, organizacija sportskog takmičenja i angažman stručnjaka za rad sa djecom.

Na osnovu utvrđenih Pravila i uvjeta prijave, dm žiri će odabrati određeni broj dječjih sportskih klubova i udruženja kojima će donirati sredstva. Ukupan novčani iznos od 10.000 KM bit će raspoređen po potrebi odabranih klubova i udruženja.

Kopirati
Drag cursor here to close