Plaćajte uslugom Addiko Business EBank - elektronsko bankarstvo za pravna lica i uštedite i vrijeme i novac!

''Trudimo se biti partneri svojim klijentima što posebno ističemo u suradnji sa pravnim osobama'', istaknuo je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.
Gospodarstvo / Tvrtke | 14. 05. 2020. u 19:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Elektronsko bankarstvo je u tijeku izvanredne epidemiološke situacije postalo veoma popularno, te se pokazalo jako korisnim i jednostavnim.

Addiko banka, osim za fizičke osobe, nudi usluge elektronskog bankarstva i za pravne osobe, koje omogućava brže i jednostavnije obavljanje platnih transakcija i pregled platnog prometa kompanije, pristup računima i uvida u promjene po istima, pregled i štampu izvoda po transakcionim i deviznim računima, 24 sata, 7 dana u tjednu.

''Addiko Business EBank omogućava klijentima da koriste svoje bankarske usluge sa bilo kojeg mjesta u svijetu odakle imaju pristup internetu. Svjesni smo troškova vođenja kompanije, te zbog toga klijentima nudimo jednostavan način da smanje troškove, ali i količinu papirne korespodencije s Bankom'', istaknula je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo, te dodala je elektronska komunikacija sa bankom putem korištenja usluge Addiko Business EBank ekonomičnija, brža i jednostavnija, ali u isto vrijeme i potpuno sigurna.

''Trudimo se biti partneri svojim klijentima što posebno ističemo u suradnji sa pravnim osobama. Fokusiramo se na bitno i svoje usluge kreiramo na osnovu potreba naših klijenata. Praćenje svojih financija u svakom trenutku je od neizmjerne važnosti za naše klijente, te im putem usluge Addiko Business EBank između ostalog omogućavamo i pregled kredita, depozita, kartica i kartičnih transakcija, ali i pregled proizvoda dokumentarnog poslovanja'', istaknuo je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

Aktivacija usluge Addiko Business EBank je bez naknade i jednostavna jednako kao i njeno korištenje. Dodatne informacije o usluzi Addiko Business EBank potražite na addiko.ba, ili u najbližoj poslovnici Addiko banke, a za tehničku podršku pozovite 033 866 666 ili 051 951 000.

Kopirati
Drag cursor here to close