****

Otvoren HA hotel u Mostaru

Riječ je o hotelu u sklopu tvrtke Hercegovina auto koji predstavlja novi iskorak u poslovanju.
Gospodarstvo / Tvrtke | 05. 06. 2022. u 07:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar je dobio još jedan turistički adut. Naime, u subotu navečer svečano je otvoren HA hotel i zasjale su četiri nove zvjezdice u turističkoj ponudi grada.

Riječ je o hotelu u sklopu tvrtke Hercegovina auto koji predstavlja novi iskorak u poslovanju.

  / Foto: HA Hotel

Vrpcu, koja je označila da su vrata hotela službeno otvorena gostima, presjekli su Mirzad Kadušić, direktor tvrtke te Salem Marić, predsjedatelj Gradskog vijeća Grada Mostara.

Kadušić se zahvalio svima koji su dali svoj doprinos da se tvrtka, koja je prošlog stoljeća bila neizostavno ime u autoindustriji bivše države, profilira u tvrtku koja će, osim poslovanja i usluga u autoindustriji od sada biti važan kotač u turističkoj ponudi grada.

  / Foto: HA Hotel

Marić je pak, između ostalog, istaknuo odlučnost grada da poboljša svoju turističku ponudu te naglasio kako je upravo HA hotel dokaz u kojem smjeru treba ići.

Hotel je smješten na pola puta između Mostarskog aerodroma i simbola Mostara Starog mosta.

  / Foto: HA Hotel

Unutrašnjost hotela je upotpunjena s 18 luksuznih, moderno opremljenih smještajnih jedinica savršenih za boravak poslovnih ljudi, kao i svih putnika koji dolaze da uživaju u ljepotama Mostara i Hercegovine. Uz hotel se nalazi i hotelski depandans u kojem su smještena četiri luksuzna suite apartmana sa salonom i spavaćom sobom, koji su odličan izbor za boravak obitelji. Svaka soba je opremljena vrhunskim sadržajima, a u luksuznom hotelskom restoranu nude se bogati doručci. Ha Hotel Mostar posjeduje moderno opremljenu konferencijsku salu kapaciteta 20 osoba, te je idealan za održavanje manjih seminara.

  / Foto: HA Hotel

Gosti mogu birati hotelski prijevoz koji im je uvijek na usluzi a hotel nudi mogućnost iznajmljivanja vozila te prijevoz do aerodroma u BiH i regiji. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close