Marin Raspudić

Mostar se povezuje sa Skandinavijom, Poljskom i Italijom

Direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić je rekao kako će se Mostar povezati sa Skandinavijom, Italijom i Poljskom.
Gospodarstvo / Tvrtke | 22. 06. 2018. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Želim obavijestiti javnost grada Mostara i Hercegovine da vodimo intenzivne razgovore za letove za Skandinaviju. Nakon dolaska Eurowingsa, imamo intenzivne razgovore s jednom značajnom kompanijom koja će osigurati nadam se na proljeće, letove za Skandinaviju. Tako da ćemo pokriti taj dio Europe koji je na neki način zanemaren'', rekao je direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić.

Povezivanje s Poljskom

Naveo je i kako su počeli pregovori za uspostavu linije s Poljskom.

 

''Dolaskom poljskog biskupa u Međugorje, počeli smo intenzivne razgovore s poljskim turoperatorima i očekivati je da će se 25. ožujka iduće godine Poljaci okrenuti prema Mostaru jer im puno znači dolazak poljskog kardinala u Međugorje'', rekao je Raspudić.

Vraćaju se Talijani

Dodao je kako su nakon  Eurowingsa i druge niskotarifne kompanije pokazale interes za suradnju s mostarskom Zračnom lukom. Obećao je kako će se nastaviti održavati redovite linije za Njemačku i Zagreb.

''Puno smo uložili truda da dovedemo Eurowings, Croatiu i moja je obveza da zadržim te linije. Obećavam građanima grada Mostara da će se redovito odvijati linije za Stuttgart, Dusseldorf i Zagreb i za Italiju'', rekao je Raspudić i dodao kako će se Mostar ponovno povezati s Italijom preko niskotarifnih kompanija.

Podsjećamo, da je u Zračnoj luci u Mostaru održan štrajk upozorenja. Radnici su nezadovoljni isplatom plaća. Direktor Zračne luke je to demantirao, te radnike pozvao na potpisivanje kolektivnog ugovora.

Kopirati
Drag cursor here to close