Četvrtak 21.12.2023.

Mepas Mall Shopping Day

Gospodarstvo / Tvrtke | 19. 12. 2023. u 15:39 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrijeme blagdana je vrijeme ljubavi! Prosinac u naš centar donosi blagdanski duh i sreću koju jedva čekamo podijeliti s vama, a na svakom koraku očekuju vas prekrasno dekorirana mjesta za slikanje.

Svi imamo jednu želju, učiniti ove blagdane nezaboravnim za naše najdraže. U mjesecu blagdanske čarolije očekuje vas mnoštvo događanja i prilika za odličan blagdanski shopping i osvajanje vrhunskih nagrada.

U četvrtak, 21.12. posjetite naš centar i uživajte u blagdanskoj kupovini uz Shopping Day. Pozovite omiljenog shopping partnera i uživajte u potrazi za blagdanskim poklonima ili odjevnim komadima za svečane večeri koje su pred nama.

Lutkarsko kazalište Mostar, Mala škola glazbe i Belcanto škola pjevanja iz Mostara svim posjetiteljima uljepšat će Shopping Day u Mepas Mallu uz najljepše božićne pjesme i uz glazbeno-lutkarsku predstavu „Božićna bajka“. Druženje otvaramo s božićnom dječjom revijom OZZ modelinga, škole manekenstva i lijepog ponašanja iz Mostara.

Na drugom katu centra (caffe bar) posjetite vrijedne vilenjake koji će se pobrinuti da odnesete doma lijepo zapakirane poklone koje odmah možete staviti pod bor. Za posebno lijepe uspomene pobrinut će se Djed Božićnjak koji će posjetiti Mepas Mall s punim vrećama slatkih Kandit iznenađenja.

Najbolje blagdanske Shopping Day pogodnosti pogledajte OVDJE

Pronađite savršen poklon za svaku vam dragu osobu, ali i osvojite fenomenalne nagrade. Blagdansku čaroliju upotpunit će Mepas Mall Shopping Fest. Još stignete osvojiti vrhunske nagrade: iPhone 15 Plus, Philips AquaPlus 8000 štapni bežični usisavač, 55“ Hisense ULED 4K TV, Philips Lumea IPL serije 9900

Dođite, zabavite se i uživajte u pametnom, ali i uvijek zabavnom blagdanskom shoppingu.

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

 

Kopirati
Drag cursor here to close