Iskoristite!

Mepas Mall Finalna ljetna sniženja

Vrijeme je za najbolje modne ulove! Uhvatite valove finalnih ljetnih sniženja i potražite odjevne komade koje ćete nositi tijekom cijele godine.
Gospodarstvo / Tvrtke | 02. 08. 2023. u 13:51 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bilo da volite igru s trendovima ili pak uživate u lovu na bezvremenske odjevne komade, jedno je sigurno, u Mepas Mallu pronaći ćete sve potrebno. Savršeno isplaniran godišnji odmor iziskuje i pomno osmišljen sadržaj kofera! Iskoristite priliku i potražite neodoljive ljetne modne dodatke, poput šešira, nakita, pletenih torbi, cool cekera i trendi naočala.

Spoj shoppinga i zabave uvijek je dobitna kombinacija, pa će svatko pronaći nešto za sebe! Uživajte u pametnoj kupovini i počastite se super cool odjevnim komadima ili preuredite svoj dom novim detaljima i kućanskim aparatima.

Osim u dobrom shoppingu možete uživati u omiljenom društvu ispijajući kave, opuštajući se uz luksuzne beauty tretmane u Chique Luxury Palace na petom katu, odlasku u kino, bowling centru ili u nezaboravnoj večeri u restoranu Prestige.

Budite u toku sa svim ljetnim sniženjima na našim društvenim mrežama. Ne propustite super shopping u Mepas Mallu gdje vas čekaju velika ljetna sniženja.
Posjetite novootvorene trgovine i potražite odjevne kombinacije savršene za ljeto!
Želimo vam ljeto iz snova!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu!

Kopirati
Drag cursor here to close