Petak 10.07.2020.

Mepas Mall Drama Dan

Drama Dan je savršena prilika da ugrabite vrhunske komade sa sezonskih sniženja po još nižim cijenama ili neke od komada iz novih kolekcija koje će vas oduševiti.
Gospodarstvo / Tvrtke | 09. 07. 2020. u 10:05 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto volimo iz više razloga, ali ono što nas posebno raduje je ljetni shopping. Ako tomu dodamo i odlične popuste, sreći nema kraja. A upravo to smo za vas pripremili i ovog 10. u mjesecu - još jedan Drama Dan.

Drama Dan je savršena prilika da ugrabite vrhunske komade sa sezonskih sniženja po još nižim cijenama ili neke od komada iz novih kolekcija koje će vas oduševiti. Sad je pravo vrijeme za pripremu kozmetičke torbice za ljetnu njegu, kupovinu novog kupaćeg kostima ili ljetnih sandala koje će se savršeno uklopiti u outfit za vruće dane koji su pred nama.

Posjetite Mepas Mall u petak, 10. srpnja i upotpunite svoje ormare omiljnim komadima odjeće. Odaberite najbolje za sebe i svoje najdraže bilo da se radi o odjeći, kozmetičkim proizvodima, modnim dodacima ili možda pak kućanskim aparatima i pritom uštedite.

Obavite super ljetni shopping te uz malo sreće osvojite fantastični Samsung Galaxy S20 Ultra smartphone, kojim vas nagrađujemo u suradnji sa KimTecom i HT Eronetom! Kliknite na LINK i doznajte kako možete postati vlasnik ovog fenomenalnog smartphonea!

Uz bogatu listu popusta ovaj petak, koju možete provjeriti klikon na LINK, opremite svoj ormar i     ostatak doma novitetima, a svoje najmilije pripremite za dolazak sve viših temperatura.

I ne zaboravite se pridržavati mjera i preporuka ponašanja, kako bi posjet Mepas Mallu bio što ugodniji i shopping što sigurniji!

Čekamo Vas!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close