10.000 KM

Klas podržao porodice iz SOS Dječijih sela u BiH donacijom

Kompanija Klas donirala je 10.000 KM, izdvojenih od prodaje Skockanih hljebova, za podršku porodicama iz SOS Dječijih sela u BiH.
Gospodarstvo / Tvrtke | 31. 03. 2023. u 12:15 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U protekla tri mjeseca trajanja kampanje „Skockani s ljubavlju da pruže ljubav“ svi kupci Skockanih hljebova pomogli su u prikupljanju sredstava za pomoć djeci i mladima bez roditeljskog staranja.

Povodom uručenja donacije, SOS Dječije selo Sarajevo posjetio je generalni direktor kompanije Klas Madžid Avdagić.
“Sretni smo i ponosni da je kompanija Klas podržala rad SOS Dječijih sela. Mi smo kompanija koja ispred svega stavlja društvenu odgovornost i trudimo se u svakoj situaciji ponuditi sigurnost svim građanima naše države. Ova kampanja je pokazala da ljubav prema djeci povezuje sve nas. Tako je povezala Klas i SOS Dječija sela u prijateljstvo koje će trajati, nadam se, još puno godina. Zahvalio bih se našim vjernim kupcima koji su tokom trajanja kampanje kupovali naše hljebove. Klas će nastaviti i u budućnosti raditi ovako lijepe priče” - izjavio je generalni direktor kompanije Klas Madžid Avdagić.

Iz SOS Dječijih sela u BiH istakli su kako im je zadovoljstvo biti prijatelj sa uspješnom bh. kompanijom kao što je Klas, koja kroz mnogobrojne aktivnosti pruža podršku najranjivijim kategorijama društva.

„ Djeca bez roditeljskog staranja trebaju pomoć svih nas i mi u SOS Dječijim selima nastojimo osigurati im djetinjsvo koje svako dijete zaslužuje, stoga nam je važna kontinuirana podrška donatora. SOS roditelji pružaju djeci ljubav i pažnju baš svakoga dana, a posebnu radost čine porodična okupljanja za trpezom. Važnost zajedničkih obroka u porodičnom okruženju prepoznali su i u kompaniji Klas, te su odlučili pridružiti se krugu naših prijatelja i od srca im hvala na tome“, izjavio je nacionalni direktor SOS Dječijih sela u BiH Malik Garibija.

Organizacija SOS Dječija sela u BiH i kompanija Klas zahvaljuju se svim kupcima koji su podržali kampanju „Skockani s ljubavlju da pruže ljubav” i kupovinom Skockanih hljebova pomogli u stvaranju boljih uslova za odrastanje djece bez roditeljskog staranja.

Kopirati
Drag cursor here to close