"Kiseljak open"

JUBILARNO IZDANJE "Juicy Kiseljak open" teniskog turnira

Gospodarstvo / Tvrtke | 14. 05. 2024. u 14:30 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kiseljak i ove godine ima jedan od tri najjača teniska turnira u Bosni i Hercegovini. Riječ je o jubilarnom, 25. izdanju "Kiseljak open" turnira i ove godine služenog naziva "Juicy Kiseljak open 2024.".

Teniski klub Elliptic kao organizator i ove će godine u kiseljačkom naselju Gromiljak ugostiti tenisače iz cijela svijeta i svim ljubiteljima bijelog sporta prirediti još jedno spektakularno izdanje turnira. Organizacijska ljestvica postavljena je vrlo visoko kada je TK Elliptic u pitanju no za ovo jubilarno izdanje ekipa predvođena predsjednikom Kluba Robertom Biletićem, priprema još sadržajnije izdanje turnira kako bi svi posjetitelji maksimalno uživali.

Nagradni fond ovog ITF-ovog turnira je 25 000 dolara a suorganizator istog je Općina Kiseljak, vjeri partner projekta još od njegovih početaka. Dakle, turnir i ove godine nosi naziv "Juicy Kiseljak open 2024." zahvaljujući podršci tvrtke "Boreas" koja je uz "Sarajevski kiseljak" od početka podržavala ovaj san o vrhunskom tenisu i u malom mjestu kakvo je Kiseljak.

Svečano otvorenje je planirano za petak 24. svibnja dok će turnir službeno trajati od 26. svibnja do 2. lipnja kada je i svečanost zatvaranja.


U kvalifikacijama će sudjelovati 48 igrača, dok će u glavnom dijelu turnira nastupiti 32. Usporedno s turnirom u singlu igra se i turnir u dublu, a mjesta ima za 16 parova.

Kopirati
Drag cursor here to close