Mostar

JP Mo Parking tuži medije i demantira nečasne radnje

Navode kako je poduzelo pravne radnje protiv svih onih koje smatraju odgovornima za medijsku hajku i nanošenje velike financijske štete kao i štete ugledu poduzeća i menadžmenta.
Gospodarstvo / Tvrtke | 24. 04. 2024. u 17:52 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javno poduzeće (JP) Mostar Parking uputilo je u srijedu priopćenje za javnost u kojem navodi kako je poduzelo pravne radnje protiv svih onih koje smatraju odgovornima za medijsku hajku i nanošenje velike financijske štete kao i štete ugledu poduzeća i menadžmenta.

''Naime, u proteklih nešto više od godinu dana, jedan medij je konstantno klevetao, omalovažavao i nanosio štetu menadžmentu i samom JP Mostar Parking. To je kod dijela građana stvaralo lošu predodžbu o radu ovog poduzeća što je prouzrokovalo u nekim slučajevima verbalne pa čak i fizičke napade na djelatnike poduzeća koji rade svoj posao.

Omalovažavanje 

Klevete, poput onih o utaji poreza, navodnim kršenjima Zakona o javnim nabavkama samo su neki u nizu pokušaja da se rad ovog poduzeća omalovaži i pokuša onemogućiti uvođenje reda u mirujući promet u Mostaru. Teško je i nabrojati sve te manipulacijama obilježene pokušaje. Ovakav niz nečasnih aktivnosti primorao nas je da pravdu potražimo kod nadležnih institucija i zaštitimo integritet poduzeća'', stoji u priopćenju.

JP Mostar Parking demantira navode o ''bilo kakvim kršenjima zakona, utaji poreza i ostalih potpuno neutemeljenih optužbi''.

''S obzirom da skoro i ne postoji institucija kojoj nas tzv. Udruge i medij koji ih prati nisu prijavili u želji da nas diskreditiraju, pozvali smo sve relevantne institucije kao i pojedince da posjete naše poduzeće kako bi se uvjerili da ničega nezakonitog nema, već upravo suprotno'', stoji u priopćenju.

Također, u priopćenju navode kako Mostar parking kontinuirano radi na uređenju sustava mirujućeg prometa u Mostaru i uvođenju reda u ovom području.

Nepravda i šteta

Svjesni mnogih nedostataka u ovom segmentu, svojim radom nastojimo ispraviti sve ono što se desetljetnom nebrigom nakupilo, poručili su iz JP MO Parking.

''Nepravdu i štetu koja nam je nanesena u proteklom razdoblju se ničim vratiti ne može, ali se može utvrditi istina kako bi građani mogli jasno prosuditi da je Mostar Parking uvijek radio i raditi će u interesu građana. Posebno se to odnosi na građane koji poštuju prometna pravila, s naglaskom na sigurnost u prometu koja se dosadašnjim nečinjenjima nadležnih instanci i lošim navikama srozala na nisku razinu'', ističe se u priopćenju.

Iz JP Mo Parking navode kako u idućem razdoblju kreću s renoviranjem postojećih i izgradnjom novih parking mjesta, uvođenjem novih modernih i pametnih tehnologija, kako bi korištenje javnih parkirališta bilo još lakše i dostupnije.

Kopirati
Drag cursor here to close