WE LOVE SALE!

Finalna zimska sniženja u Mepas Mallu

Ako ste među onima koji su strpljivo čekali finalni krug sniženja kako bi prekrižili shopping listu, imamo super vijesti za vas!
Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 01. 2022. u 12:16 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ova godina će u Mepas Mallu biti po mnogo čemu posebna! U susret proslavi 10. Rođendana, za vas smo pripremili posebna iznenađenja, puno zabave i lijepih uspomena. Jubilarnu godinu započnite super odjeveni, a najpoželjnije modne favorite ulovite na zimskim sniženjima u trgovinama centra.

Ako ste među onima koji su strpljivo čekali finalni krug sniženja kako bi prekrižili shopping listu, imamo super vijesti za vas!

Ne dozvolite da vam hladni dani otmu volju za izlazak iz kuće i osmišljavanje modnih kombinacija! Osim u dobrom shoppinga možete uživati u omiljenom društvu ispijajući kave, odlasku u kino, bowling centar ili u nezaboravnoj večeri u restoranu Prestige.

Zakoračite u posljednje dane sniženja i pronađite nešto za cijelu obitelj ili preuredite svoj dom novim detaljima i kućanskim aparatima. Sada je pravi trenutak da se probudite iz zimskog sna i potražite kombinacije zbog kojih ćete se osjećati odlično!

Kako bi u svom pohodu bili uspješni u trgovinama centra očekuju vas inspirativni odjevni komadi po neodoljivo niskim cijenama.

Ako i vi volite sniženja i pametan shopping, Mepas Mall je pravo mjesto za vas! Pridružite se shopping avanturi u Mepas Mallu i nagradite se za početak sjajne godine. 

Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close