Lider u inovacijama

Family Protect by Central osiguranje

Central Family Protect je jedinstveno osiguranje od nezgode razvijeno upravo po željama i potrebama klijenata.
Gospodarstvo / Tvrtke | 03. 11. 2020. u 15:10 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razvoj novih i prilagodba postojećih proizvoda Central osiguranja rezultat je dinamike poslovanja društva koje se temelji na cjelogodišnjoj brizi i komunikaciji sa svojim osiguranicima.

Biti lider u inovacijama na tržištu osiguranja, uz pružanje najbolje usluge i podrške osiguranicima, znači i usvajanje kreativnih prijedloga koji dolaze od samih klijenata.

Potreba za kretanjem u svakodnevnom životu sa sobom nosi i rizike od potencijalnih nesretnih događaja koji, u većoj ili manjoj mjeri, mogu utjecati na stil življenja pojedinca. Obavljanje svakodnevnih poslova ili ostalih aktivnosti ne isključuje obvezu i odgovornost da svojim djelovanjem ne ugrožavamo sebe i druge oko nas. No, ako ne možemo spriječiti takve događaje, kako ih možemo ublažiti?

Central Family Protect je jedinstveno osiguranje od nezgode razvijeno upravo po željama i potrebama klijenata. Zaključenom jednom policom osiguranja od nezgode štitite sebe i svoju obitelj od financijskih posljedica nastalog štetnog događaja.

Polica pokriva sve članove kućanstva, kao i one koji su odsutni zbog privremenog rada, školovanja ili zbog drugih razloga. Uz osiguranje od nezgode koja se može zaključiti uz obvezno osiguranje od autoodgovornosti, Central osiguranje sa Family protectom nudi mogućnost osiguranja svih članova kućanstva kroz pakete prilagođene potrebama klijenata.

Central Family Protect dolazi u tri paketa sa sumama osiguranja

Kopirati
Drag cursor here to close