Central liga U-11

HŠK Zrinjski i Central osiguranje potpisali ugovor o suradnji

Ugovor su potpisali voditelj Nogometne škole HŠK Zrinjski Dragan Perić i direktor za marketing Central osiguranja Božo Dugandžić.
Sport / Nogomet | 05. 11. 2019. u 18:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru u utorak je svečano potpisan Ugovor o suradnji između Central osiguranja i HŠK Zrinjski.

Ovim sporazumom Central osiguranje postaje glavni sponzor Lige U-11 u organizaciji HŠK Zrinjski i Nogometnog saveza HNŽ-a, a potpisivanje je prigodno upriličeno u prostorijama Nogometne škole jer u ovoj Ligi pravo nastupa imaju djeca uzrasta 2009. godište i mlađi. Ugovor su potpisali voditelj Nogometne škole HŠK Zrinjski Dragan Perić i direktor za marketing Central osiguranja Božo Dugandžić.

''Iskreno se zahvaljujemo našem sponzoru Central osiguranju što su prepoznali i pristali biti dio dugogodišnjeg projekta HŠK Zrinjski i Nogometnog saveza HNŽ, a to je Liga za najmlađe uzraste koja u novoj sezoni nosi naziv Central liga U-11 i broji 14 klubova iz raznih dijelova Bosne i Hercegovine'', navode iz Nogometne škole HŠK Zrinjski.

Liga se već dug niz godina igra na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski, a na kojoj su svoje prve natjecateljske nastupe zabilježili mnogi mladi nogometaši.

''Uz pomoć našeg novog sponzora mladim nogometašima omogućit ćemo i nagrade za igrača dana te mladim i talentiranim dječacima osigurati bezbrižno i korisno iskorištene slobodne dane'', stoji na kraju priopćenja.

Kopirati
Drag cursor here to close