Priopćenje

Evo gdje možete potražiti odgovor iz Vodovoda

''Telefonski broj informacija koji se nalazi na našoj stranici jeste onaj koji sve te zahtjeve zaprima i obrađuje, kao i sve ostale upite vezane za JP Vodovod''.
Gospodarstvo / Tvrtke | 08. 08. 2022. u 13:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obzirom da su, kako su kazali iz Vodovoda, zadnjih dana imali veći broj upita građana, te korisnika prema različitim uslugama koje pruža Vodovod d.o.o. Mostar, kao i ''pojačane gužve na šalterima Informacija i reklamacija vezanih za upite oko Opomena i izvršnih postupaka, a s ciljem bržeg zaprimanja i rješavanja Vaših zahtjeva, dostavljamo kontakte pojedinih službi, koje direktno možete zvati ili slati željene upite'', stoji u priopćenju.

''Telefonski broj informacija koji se nalazi na našoj stranici jeste onaj koji sve te zahtjeve zaprima i obrađuje, kao i sve ostale upite vezane za JP Vodovod. Obzirom na trenutnu opterećenost tog odjela, dostavljamo Vam direktne kontakte, a sve kako bismo se bolje organizirali i procesuirali usluge našim potrošačima'', dodali su.

Ukoliko želite prijaviti puknuće cijevi, krađu vode ili bilo koju informaciju vezanu za priključak vode, provjeru ili skidanje vodomjera i sl., zovite odjel:

MREŽE: Tel. broj: 036 334 947;  e-mail: [email protected]

Ukoliko želite provjeriti informacije vezane uz Opomene i izvršne postupke, poslati reklamaciju, primjedbu, zatražiti Izjavu za online račun, postojeći korisnici online računa mijenjati e-adresu i sl., zovite odjel:

INFORMACIJA I REKLAMACIJA: Tel. broj: 036 334 934; e-mail: [email protected]

Ukoliko želite provjeriti iznos Vašeg računa, provjeriti ili potvrditi izvršene uplate, izvršiti promjenu broja članova domaćinstva i sl., zovite odjel:

VODONAPLATE: Tel. broj: 036 334 937/8; e-mail: [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close