M.T. Abraham Grupa

Aluminij Industrija najbrže rastuća tvrtka u Adrija regiji

Ovo priznanje potiče našu predanost postavljanju novih standarda u industriji i pozitivnom doprinosu gospodarstvu Bosne i Hercegovine, podržavajući njen put prema integraciji ka EU", izjavio je izvršni direktor Aluminij Industrije Amir Gross Kabiri.
Gospodarstvo / Tvrtke | 16. 01. 2024. u 17:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aluminij Industrija našla se na vrhu ljestvice najbrže rastućih kompanija Adria regije na online platformi Poslovnih novina.

Ova titula odražava izvanredan rast prihoda u posljednje tri godine i svjedočanstvo je marljivog upravljanja kompanijom i nepokolebljive predanosti njezinog tima.

Sa stalnim rastom prihoda, Aluminij Industrija ne samo da predvodi tržište već i kontinuirano podiže standarde industrije, isporučujući kvalitetne proizvode i usluge s niskim udjelom ugljičnog otiska koji nadmašuju očekivanja kupaca. Time se naglašava posvećenost Aluminija vrhunskoj kvaliteti i naprednom razmišljanju u svojoj proizvodnji, priopćeno je iz Aluminij Industrije.

"Ovo postignuće nije samo prekretnica već je i polazišna točka za daljnji rast i razvoj Aluminij Industrije. Naša vizija je biti vodeća kompanija ne samo u rastu prihoda već i u održivosti i inovacijama. Dok nastavljamo s globalnim širenjem, naš fokus ostaje na stvaranju održivih rješenja i izgradnji dugoročnih odnosa s našim kupcima i zajednicom. Ovo priznanje potiče našu predanost postavljanju novih standarda u industriji i pozitivnom doprinosu gospodarstvu Bosne i Hercegovine, podržavajući njen put prema integraciji ka Europskoj uniji", izjavio je izvršni direktor Aluminij Industrije Amir Gross Kabiri.

Opremljena najmodernijom opremom i strateški smještena uz dobro razvijenu mrežu cesta, željeznica i morskih luka, Aluminij Industrija ističe se kao vodeći europski proizvođač aluminija s proizvodnim kapacitetom od 250,000 MT, te poslovanjem na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Azije.

Aluminij Industrija, članica M.T. Abraham Grupe, globalni je lider u aluminijskoj industriji, fokusirana na proizvodnju s niskom razinom ugljičnog otiska i jačanje svoje pozicije na čelu globalnih tržišnih trendova i inovacija, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close