Sfera 2019.

Ponajbolji regionalni stručnjaci na konferenciji o fasadama i oblogama

Konferencija će na jednom mjestu okupiti struku i nauku, izlagače i predavače s područja regije, te ponuditi sudionicima mogućnost direktne komunikacije, uspostavljanja suradnje, te razmjenu znanja i iskustva, što je i krajnji cilj organizacije
Gospodarstvo / Tvrtke | 29. 10. 2019. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

VIII. Međunarodna znanstveno stručna konferencija ''Sfera 2019:Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge'' okupit će neke od najboljih stručnjaka s područja regije. Tako će se svim sudionicima obratiti i održati predavanje:

- van. prof. dr. Salihbegović Amira; Arhitektonski fakultet Sarajevo,
- prof. Emeritus arhitekture Branislav Mitrović; Studio MITARH,
- Igor Grozdanić i Sanja Galić Grozdanić; Studio NONSTOP,
- Amir Vuk Zec; Studio Zec,
- Nikola Novaković; Studio Enforma iz Crne Gore,
- Vedran Pedišić iz Arhitektonskog ureda Sangrad, kao i mnogi drugi.

Konferencija će se održati 30. i 31.10.2019. godine u Sarajevu u Hotelu Hills. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete putem službene web stranice.

Foto: PR / Konferencija ''Sfera 2019:Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge''

Na konferenciji se iznose noviteti, regulative i standardi u oblasti materijala za fasadne sisteme. Konferencija će na jednom mjestu okupiti struku i nauku, izlagače i predavače s područja regije, te ponuditi sudionicima mogućnost direktne komunikacije, uspostavljanja suradnje, te razmjenu znanja i iskustva, što je i krajnji cilj organizacije ovakvih manifestacija, ističu iz kompanije Sfera.

Konferenciju je podržalo više od dvadeset kompanija koje aktivno djeluju u ovom području, i svakako organizacija ovakvih događaja moguća je isključivo uz podršku realnog sektora.

Sponzori i partneri će putem prezentacija i izložbenog dijela ponuditi sve neophodne informacije, te predstaviti novitete i trendove u domenu fasadnih sistema i ventilirajućih obloga.

Foto: PR / Konferencija ''Sfera 2019:Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge''

Sponzori konferencije su: Sika BH, Knauf, RÖFIX, Terrasit Insulation, Krug d.o.o. i kompanija Rockwool, dok su partneri i izlagači kompanije: Baumit, Austrotherm, Eps Laštro, Tehnomarket, Bh Alumil, Valpaint, IGM Visoko, Knauf Insulation i Fibran, kompanija Kompozitni materijali, te Metal Tehnologija, Mališić Home & Decor, BSP International, Bio Plus, te kompanija Bis Tip s brendom Lunos.

Drugi dan konferencije održat će se panel diskusija o temi konferenciji u kojoj aktivno sudjeluju svi izlagači, predavači i gosti, a cjelokupan program pogledajte na linku.

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u suradnji s Arhitektonskim fakultetom iz Sarajeva.

Kopirati
Drag cursor here to close