"All in Türkiye"

Učite o Turskoj

"All in Türkiye" nudi online tečaje o povijesti, kulturi, prirodi i turističkim destinacijama Turske, pružajući priliku za promociju i tržište Turske na najefikasniji i najefektniji način.
Gospodarstvo / Turizam | 16. 03. 2022. u 09:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prepuna drevnih lokaliteta, jedinstvene ljepote i neusporedivih destinacija, Turska nastavlja svoje promotivne aktivnosti kako bi punom brzinom prikazala svoj ogromni turistički potencijal.

Ova zemlja, kao jedan od najposjećenijih turističkih središta u svijetu, nedavno je pokrenula online platformu za učenje "All in Türkiye" koja je dizajnirana za međunarodne turističke agencije, turoperatore i turističke profesionalce.

"All in Türkiye" nudi online tečaje o povijesti, kulturi, prirodi i turističkim destinacijama Turske, pružajući priliku za promociju i tržište Turske na najefikasniji i najefektniji način.

Turistički profesionalci, koji se registriraju na web stranici platforme All in Türkiye će proći online obuku o destinacijama i istraživati Tursku uz fotografije, video zapise i detaljne komentare vlastitim tempom iz udobnosti svojih domova.

Obuka koja je dostupna na platformi će poboljšati nivo informacija koje zaposleni u turizmu dijele sa svojim klijentima i tako poboljšati njihov potencijal zarade. All in Türkiye tečaji također nude resurse za marketing i brendiranje iz prve ruke, dizajnirane da pomognu turističkim radnicima u prodaji Turske.

Stručnjacima iz industrije koji su uspješno završili tečaje dodijelit će se brendirani certifikati i moći će koristiti titulu "Türkiye Specialist". Pružajući odličnu priliku da se privuče više klijenata, prodaju odmori veće vrijednosti i stekne priznanje stručnjaka za prodaju Turske, portal "All in Türkiye" je potpuno besplatan i fleksibilan.

Nudeći različite pristupe za prodaju Turske raznovrsnoj klijenteli, All in Türkiye trenutno nudi 11 sveobuhvatnih tečaja pod nazivima "Certifikat sigurnog turizma i osiguranje", "O Turskoj", "Istanbul", "Antalija", "Izmir", "Kapadokija", "Mediteran", "Egej", "Prodaja Turske", "MICE" i "Outdoor & Adventure".

Svi su osmišljeni da educiraju turističke profesionalce o jedinstvenim destinacijama raznovrsne i bogate ponude Turske, svaki tečaj traje 60, 90 ili 120 minuta. Predviđa
se da će tijekom ožujka 2022. godine ukupno 24 tečaja biti online na platformi.

Kopirati
Drag cursor here to close