Razvoj

Turistička zajednica HNŽ ima novu web stranicu

Radi se razvoju jedinstvenih komunikacijskih i prodajnih digitalnih alata, čime će integrirati cjelokupnu turističku ponudu u HNKŽ i učiniti je vidljivijom, atraktivnijom i konkurentnijom na globalnom tržištu.
Gospodarstvo / Turizam | 24. 05. 2022. u 16:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije je uspostavila novi destinacijski web portal www.hercegovina.ba sa razvijenom mobilnom aplikacijom za turiste za područje HNŽ i pokrenula profile društvenih medija TZHNŽ (Facebook, Instagram, You tube i dr.)

Radi se razvoju jedinstvenih komunikacijskih i prodajnih digitalnih alata, čime će integrirati cjelokupnu turističku ponudu u HNKŽ i učiniti je vidljivijom, atraktivnijom i konkurentnijom na globalnom tržištu.

Nova web stranica je u skladu sa suvremenim standardima, a također će omogućiti pristup korisnika stranici. Znači da će korisnik (hoteli, moteli, restorani, muzeji) nakon što se prijavi na web stranicu pomoću jedinstvenog korisničkog imena i šifre, moći vidjeti određene dijelove odnosno module web stranice koji nisu vidljivi korisnicima koji nisu prijavljeni, moći ažurirati informacije na vlastitoj web stranici te komunicirati sa TZHNŽ. Grafički dizajn na novoj web stranici bit će usklađen s postojećim bojama ali i grafičkim standardima novog logotipa TZHNŽ.

Na novoj web stranici postoji mogućnost da se predstave svi poslovni subjekti u turizmu i srodnim sektorima - pravna i fizička lica u HNŽ (putničke agencije, turoperatori, hoteli i drugi smještaj, restorani i usluge prehrane, farme i seoska domaćinstva, vodiči, prijevoz itd.) kao i ostali subjekti povezani s turizmom (zaštićena područja, kreativne industrije, muzeji, galerije, kulturne institucije, atrakcije i znamenitosti, javna poduzeća i ustanove itd.) .

Nova web stranica www.hercegovina.ba će biti optimizirana što se tiče performansi što će omogućiti visok postotak prepoznatljivosti na internetu kada je naša županija u pitanju. Također je osigurana mogućnost prijevoda kompletne web stranice na pet svjetskih jezika.

Nova web stranica s komunikacijskom platformom je urađena u okviru projekta SMARTMED Programa transnacionalne suradnje Interreg MED 2014 – 2020 i sufinancira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Kopirati
Drag cursor here to close